Συνεργασία της Tesla με την LG Chem για το Roadster EV

Διαβάστηκε από 1629 αναγνώστες -

Η Tesla χαροποιεί τους πρώτους υποστηρικτές της με την αναβάθμιση της μπαταρίας του ηλεκτρικού Roadster για 40% περισσότερη ενέργεια!

 
Το Tesla Roadster - το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας - έχει βγει από την αγορά από το 2012, αλλά η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Καλιφόρνια EV δεν ξεχνά τις ρίζες της/ Οι μηχανικοί της εξακολουθούν να βρίσκουν διάφορους τρόπους να ευχαριστήσουν τους πρώτους υποστηρικτές τους, χωρίς τους οποίους η εταιρεία αναμφίβολα αυτή τη στιγμή θα σάπιζε στο εταιρικό νεκροταφείο. Η πιο πρόσφατη αναβάθμιση που αναμένεται να ανακοινωθεί, η οποία ήρθε ως δώρο για τις γιορτές στα τέλη του περασμένου έτους, είναι μία αναβαθμισμένη, πιο ενεργειακά πυκνή μπαταρία που αποδίδει 40% περισσότερη ενέργεια και μπορεί να επεκτείνει αυτό το φάσμα κατά περίπου 35% (επειδή, επιπλέον, είναι βαρύτερη από την μπαταρία που αντικαθιστά).

Η εταιρεία έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι η νέα μπαταρία θα περιέχουν κύτταρα από την LG Chem, την ίδια εταιρεία που προμηθεύει μπαταρίες στην GM για το Chevrolet Volt.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ