Προϊόν της Χρονιάς 2015 το Neopal Satine Eco της Vivechrom

Διαβάστηκε από 1033 αναγνώστες -

Το Neopal Satine Eco είναι οικολογικό πλαστικό χρώμα πολυτελείας με μοντέρνα βελούδινη υφή και διακρίνεται από το θαυμάσιο ομοιόμορφο άπλωμα του.

 
Tο Neopal Satine Eco της Vivechrom ανακηρύχτηκε το Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία «Χρώματα – Βερνίκια», από τους αναγνώστες του περιοδικού «Μαστορέματα» και τους επισκέπτες του site mastoremata.gr. Η βράβευση του προϊόντος έγινε στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Maroussi Plaza, με την παρουσία πολλών εκπροσώπων της αγοράς. 

Το Neopal Satine Eco είναι οικολογικό πλαστικό χρώμα πολυτελείας με μοντέρνα βελούδινη υφή και διακρίνεται από το θαυμάσιο ομοιόμορφο άπλωμα του. Είναι κατάλληλο για χρήση σε σπατουλαριστές επιφάνειες, σοβά, γυψοσανίδες. Το σατινέ φινίρισμα του Neopal Satine Eco αναδεικνύει μοναδικά κάθε απόχρωση. Δουλεύεται εύκολα και έχει υψηλή λευκότητα και μεγάλη καλυπτικότητα. Παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και στα απορρυπαντικά και στις αλλοιώσεις από το κάπνισμα.

Το βραβείο εκ μέρους της Vivechrom παρέλαβε ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας, κος Παναγιώτης Μιχάλης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη του Neopal Satine Eco ως το Προϊόν της Χρονιάς 2015 στην κατηγορία «Χρώματα – Βερνίκια» επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Vivechrom στον κλάδο των χρωμάτων. Συνεχίζουμε με συνέπεια να επενδύουμε στην καινοτομία, την έρευνα & την ανάπτυξη, δημιουργώντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που εμπνέουν και ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ