«Διαχείριση Ενέργειας & Εφαρμογές Κτιριακού Αυτοματισμού»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, η Ημερίδα «Διαχείριση Ενέργειας & Εφαρμογές Κτιριακού Αυτοματισμού» που διοργανώθηκε από την ΕΤΑ Ενέργεια Ε.Π.Ε. και την Carlo Gavazzi στο εκθεσιακό κέντρο Maroussi Plaza.

 
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας παρουσιάστηκε η νέα Ευρωπαϊκή πολιτική για το μείζον ζήτημα της βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης και τους ποσοτικούς στόχους ενεργειακής εξοικονόμησης έως το 2030. Στόχος ήταν να προτείνει λύσεις για την παρακολούθηση της ενέργειας, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη εξοικονόμηση της ενέργειας μέσω της καταγραφής και διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων.

Η Ημερίδα φιλοξένησε τους International Product Managers της Carlo Gavazzi κκ Alessio Costantini, Raffaella Sirena και Jens Neigard, οι οποίοι παρουσίασαν το εξειδικευμένο λογισμικό απεικόνισης δεδομένων της ομώνυμης εταιρείας καθώς και τα νέα προϊόντα που η εταιρεία προσφέρει στον τομέα της Διαχείρισης Ενέργειας, του Κτιριακού και Βιομηχανικού Αυτοματισμού.

Κατά το κλείσιμο της ημερίδας ο κος Πέτρος Αναγνωστόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΤΑ Ενέργεια Ε.Π.Ε. τόνισε πως «Όραμα μας είναι να αποτελούμε τον εξειδικευμένο συνεργάτη κάθε εμπορικής, κατασκευαστικής, τεχνικής ή βιομηχανικής εταιρείας, χτίζοντας μαζί τους χρόνιες συνεργασίες και έργα που θα διακρίνονται για το άρτιο αποτέλεσμα τεχνογνωσίας, ποιότητας και αξιοπιστίας.»

H Carlo Gavazzi, δραστηριοποιείται πάνω από 80 χρόνια, έχοντας παρουσία σε πάνω από 64 χώρες, ενώ η συνεργασία των δύο εταιρειών μετρά πάνω από 15 χρόνια αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα.

Η ΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ε.Π.Ε. είναι μία από τις κυρίαρχες εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο του αυτοματισμού & της διαχείρισης ενέργειας με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης. Σήμερα αποτελεί τον αντιπρόσωπο παγκοσμίως αναγνωρισμένων κατασκευαστών φροντίζοντας μέσω αυτών να διαθέτει στην αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων πιστοποιημένων με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ