«ULTRA ειδικός» στην εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστηκε από 1274 αναγνώστες -

Η ΤεχνοΜηχανική παρουσιάσει την συσκευή ULTRA ENERGY, μια συσκευή διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και αυξημένη ενεργειακή απόδοση.

 
Tο ζητούμενο της εποχής για μια ξενοδοχειακή επιχείρηση δεν είναι άλλο από τη μείωση του λειτουργικού της κόστους με έξυπνες και οικονομικές λύσεις. Την απάντηση σε αυτή την ανάγκη έρχεται να δώσει η συσκευή Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας KESECO ULTRA, η οποία πετυχαίνει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 20%, με ταυτόχρονη αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πώς επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση;
Η τεχνολογία ULTRA καθιστά δυνατή την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας βελτιώνοντας την ροή του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ενεργειακή απόδοση. Με τον τρόπο αυτό παράγεται πολύ μεγαλύτερο έργο σε σχέση με τις κανονικές συνθήκες του ηλεκτρικού ρεύματος και, τελικά, μειώνεται το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος.
Πιο συγκεκριμένα, αναπτύσσοντας την τεχνολογία “Spintronics”, είναι πλέον εφικτή η αποτελεσματική αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα ηλεκτρικό σύστημα, μέσω της παροχής κύματος στροβιλισμού (spin wave) ως ενέργεια μαγνητικού κύματος. Αυτό επιτυγχάνεται με την αλληλεπίδραση μεταξύ του εναλλασσόμενου μαγνητικού πεδίου και πολυμερούς σύνθετου υλικού. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει παραγωγή επιπλέον ενέργειας που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό κανονικές συνθήκες ηλεκτρικής παροχής.

Πεδία εφαρμογών
Η συσκευή ULTRA ENERGY αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για μια κατοικία ή μικρή εμπορική επιχείρηση, όσο και για έναν βιομηχανικό χώρο, όπως ξενοδοχεία, μικρά εργοστάσια και μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Πλεονεκτήματα - Οφέλη
  • Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση από 10% έως 20%, πολύ πιο πάνω από άλλες μεθόδους και προϊόντα, στο σύνολο της ηλεκτρικής κατανάλωσης.
  • Υψηλή Τεχνολογία και Ασφάλεια: Δεν έχει επιπτώσεις σε άλλες συσκευές και είναι ασφαλής κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
  • Σταθερή απόδοση πάνω από 20 χρόνια.
  • Σημαντική επιστροφή χρημάτων από την επένδυση: Λόγω της χαμηλής τιμής αγοράς, της υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας, του χρόνου λειτουργίας και το είδος των καταναλώσεων. Ο χρόνος απόσβεσης κυμαίνεται από 12 έως 36 μήνες.
  • Διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας, ασφαλούς λειτουργίας και απόδοσης.
  • Απλούστατη εγκατάσταση
¶λλες υπηρεσίες
Στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, η ΤεχνοMηχανική ασχολείται επιπλέον και με τα:
  • Συστήματα κεντρικού ελέγχου ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (BMS).
  • Συστήματα κεντρικής διαχείρισης φωτισμού (BMS, KNX).
  • Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Η ΤεχνοΜηχανική δίπλα στον πελάτη
Κάθε ολοκληρωμένο έργο ή ειδική υπηρεσία, στην ΤεχνοΜηχανική, αντιμετωπίζεται μοναδικά, αυτόνομα και πάντα με στόχο την αρτιότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη εκτέλεση, με σκοπό τη μέγιστη απόδοση από άποψη λειτουργικότητας και ασφάλειας πάντα με σεβασμό στον πελάτη, στην τρέχουσα ισχύουσα νομοθεσία και στο περιβάλλον.

Ειδικό τμήμα της εταιρείας, αναλαμβάνει να μελετήσει το χώρο σας και να προτείνει λύσεις για τη σωστή εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, τόσο για το σπίτι, όσο και για την επαγγελματική σας στέγη.
Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας από την ίδρυσή της, είναι η εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών έργων, ενώ πρωτεύων στόχος της εταιρείας αποτελούσε και αποτελεί η απόκτηση τεχνογνωσίας σε ειδικούς τομείς ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, η ανάπτυξη και προώθηση συστημάτων αυτοματισμού, οι ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά πάνω από όλα ο σεβασμός στον πελάτη και το περιβάλλον.

Οι λύσεις που μπορεί πλέον να δώσει η ΤεχνοΜηχανική Ε.Π.Ε. σε ενεργειακά θέματα είναι πλήρης τόσο από άποψη εμπειρίας και τεχνογνωσίας, όσο και για τη μελέτη, την κατασκευή και την προμήθεια των απαραίτητων υλικών που απαιτούνται, για τις επεμβάσεις σε κάθε τύπου εγκατάσταση.

ΤEXNOMHXANIKH
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Λ. Παπανικολάου 13, 57010
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 357552,
FAX: 2310 357382
Αργυροκάστρου 1, Ηλιούπολη
Τηλ.: 210 8974025
E-mail: [email protected]
www.ledgr.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ