Vivechrom: TRUE LEADER 2014 στα ομώνυμα βραβεία της ICAP Group

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, κατέκτησε την κορυφαία διάκριση «True Leader 2014» στα βραβεία θεσμό της ICAP με τίτλο TRUE LEADERS.

 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στον χώρο του ΝΗΣΙΣ events, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων, αλλά και εκπροσώπων των κύριων Φορέων Επιχειρηματικότητας της χώρας.

Η εξαιρετική πορεία που καταγράφει η Vivechrom στην ελληνική αγορά επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία της ICAP Group για το 2014. Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που επικρατεί στη χώρα μας, η Vivechrom πέτυχε την κορυφαία διάκριση, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της στην ελληνική οικονομία και αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία αξιολόγησης της ICAP, η Vivechrom συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece. Επιπλέον, συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού έχοντας αυξήσει το προσωπικό της, ενώ επίσης κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της (με βάση τον κύκλο εργασιών).

Το βραβείο εκ μέρους της Vivechrom παρέλαβε ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας, κος Παναγιώτης Μιχάλης, ο οποίος δήλωσε σχετικά «Η διάκριση μας ως “True Leader” για το 2014 στα ομώνυμα βραβεία της ICAP αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους τους εργαζόμενους της Vivechrom, καθώς δικαιώνει τις πολύ σκληρές προσπάθειες που έχουμε καταβάλει για να πραγματοποιούμε το όραμά μας, εν μέσω αρνητικών για την οικονομία της χώρας μας συγκυριών. Παράλληλα, η βράβευση αυτή αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των Ελλήνων καταναλωτών, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία». 

www.vivechrom.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ