Λαμπτήρας TUB ΦΘΟΡΙΟΥ Τ5 για 60% οικονομία

Διαβάστηκε από 1076 αναγνώστες -

O λαμπτήρας Led τύπου φθορίου Τ5 στα 120 cm, με κατανάλωση ενέργειας μόλις 18 Watt και απόδοση 1800 lumen, είναι κατάλληλος για την αντικατάσταση λαμπτήρων φθορισμού Τ5 40W.

 
Oι λαμπτήρες της σειράς Τ5 (3014) αποδίδουν 100 lm/W πετυχαίνοντας τη μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση.

Επιλέξτε το χρώμα και το κάλυμμα που σας ταιριάζει
Θερμό ευχάριστο φως στα 3000–3200 Κ για χώρους όπου απαιτούνται συνθήκες χαλάρωσης, φυσικό λευκό ξεκούραστο φως στα 4000–4500 Κ για χώρους γραφείων και γενικά χώρους εργασίας και ψυχρό λευκό στα 5500–6000 Κ για εμπορικά καταστήματα. Ο υψηλός δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI > 80), εξασφαλίζει τη σωστή απόδοση των χρωμάτων.

CRI: Είναι η ικανότητα μιας πηγής φωτός να αποδίδει τα χρώματα του ορατού φάσματος, χωρίς να επιφέρει διαφοροποιήσεις στις αποχρώσεις τους.
Με το λευκό κάλυμμα ο λαμπτήρας αποδίδει ομοιόμορφα την φωτεινότητά του στο χώρο, ενώ με το διάφανο κάλυμμα αποδίδει κάθετο και πιο έντονο φώς.

Σχεδίαση υψηλής αισθητικής
Οι λαμπτήρες Led τύπου φθορίου Τ5/Τ6, έχουν το σχήμα, το κούμπωμα και τις διαστάσεις των κλασικών λαμπτήρων φθορισμού Τ5 και κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, με άψογο φινίρισμα, για να ενσωματώνονται καλαίσθητα στο χώρο σας.
Στιβαρή κατασκευή με προδιαγραφές για συνεχόμενες ώρες λειτουργίας.

Φως με το πάτημα του διακόπτη
¶μεση έναυση στο 100% με το πάτημα του διακόπτη.

Τέλειος συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας και ποιότητας φωτισμού
60% εξοικονόμηση ενέργειας και 50.000 ώρες ζωής.

Προτεινόμενες χρήσεις
Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι. Εξαιρετική λύση για φωτισμό χώρων σε γραφεία, αποθήκες, εργαστήρια, σχολεία, χώρους πώλησης, super market, ψυγεία, ψυκτικούς θαλάμους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, bar, προθήκες προβολής, θερμοκήπια, ειδικές χρήσεις κλπ. Τέλειος συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας και ποιότητας φωτισμού.

Πλεονεκτήματα
  • Λευκό, δυνατό, ευχάριστο φως
  • Εξαιρετική ποιότητα φωτισμού
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής, μεγαλύτερη από 50 000 ώρες (διαρκεί 5 έως 7 φορές περισσότερο από τους αντίστοιχους λαμπτήρες φθορισμού)
  • Δεν περιέχει υδράργυρο ή μόλυβδο
  • Δεν εκπέμπει επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία
  • Παράγει ελάχιστη θερμότητα (μειωμένο ψυκτικό φορτίο χώρου)
  • Ανάβει αμέσως με το πάτημα του διακόπτη, χωρίς να τρεμοπαίζει
  • Δε θρυμματίζεται, εξαιρετικά ανθεκτικός στη θραύση, κατάλληλος για εφαρμογές τροφίμων. Ανθεκτικότερος σε ψυχρό περιβάλλον (ψυγεία) από τους λαμπτήρες φθορισμού
  • Φιλικός προς το περιβάλλον
  • Γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση, με την αφαίρεση του starter και μόνο (χωρίς την ηλεκτρολογική απομόνωση του ballast - ηλεκτρονικό ballast πρέπει να αφαιρείται)
  • Δεν απαιτείται η χρήση μηχανισμού έναυσης

Για περισσότερα www.ledgr.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ