Maxen: Μεγιστοποιήστε την εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστηκε από 1927 αναγνώστες -

Η εταιρεία maxen διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη διαχείριση έργων, χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

 
Έχει εκπληρώσει ποικίλα έργα προκατασκευών και κατασκευών ενεργειακής αναβάθμισης και θερμομόνωσης, πιστοποιώντας κτιριακές κατασκευές και φυσικά πρόσωπα. Προωθεί και εφαρμόζει τεχνολογίες δομικών προϊόντων και ενεργειακής οικονομίας κτιριακών εφαρμογών.

Πεδία εφαρμογής
  • Έρευνα
  • Ανάπτυξη 
  • Προώθηση νέων τεχνολογιών όπως συστήματα ξηράς δόμησης, εξωτερικές και εσωτερικές θερμομονώσεις και παθητικές προκατασκευές.

Iδιοκτήτης της "maxen" είναι ο Ανδρέας Παπαδέλλης, Πολιτικός Μηχανικός και Ενεργειακός Επιθεωρητής με μεταπτυχιακό τίτλο στον δομοστατικό σχεδιασμό και στην διαχείριση των κατασκευών. Έχει δίπλωμα από το πρόγραμμα “Τεχνοσκόπιον” στη διαχείριση τεχνολογίας και διαμόρφωση της τεχνολογικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις. Είναι μέλος το επιμελητηρίου πολιτικών μηχανικών ICE της Αγγλίας και κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου δημοσίων έργων. 

 Έχει εργαστεί ως σύμβουλος ανάπτυξης δομικών υλικών και ενεργειακών υπηρεσιών στον κτιριακό τομέα σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και παρέχοντας καινοτόμες ιδέες. Επιπρόσθετα είναι εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας TUV Hellas ως αξιολογητής – εξεταστής φυσικών προσώπων στον τομέα των μονώσεων. 

maxen
Πλαπούτα 26, Ανω Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 210 96 41 290
Κινητό: 6934 261662

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ