Νέο πάνελ φώτων LED για γραφεία και μαγαζιά

Διαβάστηκε από 1436 αναγνώστες -

Αποδοτικός φωτισμός, απλή και κομψή σχεδίαση και εύκολη τοποθέτηση χάρη στις τυποποιημένες διαστάσεις, από τη HELLA.

 
Στα γραφεία, στα σχολεία, στις αίθουσες συνεδριάσεων και στους χώρους πώλησης πρέπει απαραίτητα να υπάρχει καλός φωτισμός.Για το λόγο αυτό η HELLA σαν ειδικός στο φωτισμό διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της στο φωτισμό με τεχνολογία LED. 

Τα πάνελ φώτων της σειράς Office Eco είναι μία νέα λύση για τους χώρους των γραφείων. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά χάρη στις λυχνίες LED, οι οποίες πλέον έχουν καθιερωθεί ως κύριες πηγές φωτός σε πολλούς τομείς στη καθημερινότητα. Οι αγωγοί φωτός είναι εξαιρετικά οικονομικοί και παράγουν πιο ευχάριστο φωτισμό, ο οποίος είναι παρόμοιος με το φως της ημέρας και έχει μία διάρκεια ζωής περίπου 60000 ωρών λειτουργίας, κάτι που κατά μέσο όρο ισοδυναμεί με 12 χρόνια.

Η σειρά των πάνελ φωτισμού Office Eco παράγεται σε τυποποιημένες διαστάσεις, γεγονός που τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε πλεγμάτινες οροφές χωρίς καθόλου προβλήματα. Χάρης στον απλό αλλά παράλληλα κομψό σχεδιασμό τους, οι λαμπτήρες συγχωνεύονται άριστα με τη συνολική διακόσμηση χωρίς να αποσπούν την προσοχή. Η HELLA προσφέρει επιπλέον ένα ειδικό κιτ εγκατάστασης με το οποίο είναι δυνατόν να χωρέσουν τα πάνελ στην επιφάνεια της οροφής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ