Στιβαρά κουτιά αλουμινίου από την Zarges

Διαβάστηκε από 1409 αναγνώστες -

Τα προϊόντα ZARGES συνδυάζουν τα πολλαπλά προτερήματα του αλουμινίου με την τεχνογνωσία της εταιρίας, παρέχοντας σταθερότητα, ελαφρύ βάρος, ανθεκτικότητα στη διάβρωση και ευελιξία στη χρήση τους.

 
Η ZARGES προσφέρει προϊόντα που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και δίνουν απλές και εξειδικευμένες λύσεις.

4 σημεία υπεροχής
  1. Καινοτομία: Με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, τα προϊόντα ZARGES εξασφαλίζουν για τον επαγγελματία προϊόντα που τον πάνε «ένα σκαλί παραπάνω» όταν δουλεύει στα «ύψη». Προϊόντα που είναι από κάθε άποψη εργονομικά μελετημένα, ώστε κάθε καινοτομία τους να προσθέτει ευκολία στη χρήση, στην ασφάλεια και στην ευελιξία.
  2. Ποικιλία: Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων ZARGES διευκολύνει το επαγγελματία και όχι μόνο να αγοράσει αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Η ευελιξία και ο συνδυασμός των προϊόντων και των εξαρτημάτων, εξασφαλίζουν ότι πάντα θα βρει το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες του. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής, ώστε η μακροχρόνια χρήση τους να εξασφαλίζει την άριστη απόδοση της επένδυσης.
  3. Ασφάλεια: Με τα προϊόντα ZARGES προσφέρονται λύσεις «κομμένες και ραμμένες στα μέτρα» που εξασφαλίζουν στους χρήστες ασφάλεια και σιγουριά σε όλα τα «ύψη». Ο έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας με βάση το ISO 9001-2000 καθώς και η πιστοποίηση των τελικών προϊόντων από ανεξάρτητους οργανισμούς πιστοποίησης (TUV, VDL, ITS, DEKRA), εγγυώνται ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα.
  4. Συνεργασία: Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της εταιρίας, καθώς και οι επαγγελματίες συνεργάτες της, παρέχουν υψηλή και συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη στην επιλογή των προϊόντων που καλούνται να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών.
Η Zarges παρέχει προϊόντα της χωρίζονται σε τρεις τομείς:
  • Σκάλες και σκαλωσιές από αλουμίνιο
  • Συστήματα αποθήκευσης και logistics
  • Συστήματα αλουμινίου για βιομηχανίες, αερομεταφορές και σταθμούς αιολικής ενέργειας
Μάθετε περισσότερα εδώ: http://www.zargeshellas.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ