Ενεργειακά χρώματα από την Kraft Paints

Διαβάστηκε από 1369 αναγνώστες -

Τα ενεργειακά χρώματα της Kraft προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και σίγουρη μόνωση της ταράτσας.

 
Energy Save Interior
Eξοικονόμηση ενέργειας & υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι*
Ενεργειακό χρώμα νερού για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια που αποτρέπει τη μεταφορά της θερμότητας το χειμώνα ή της ψύξης το καλοκαίρι μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι, και βοηθά ώστε ένα μέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο και ένα άλλο μέρος της να αποθηκεύεται στις εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων για να αποδοθεί στο χώρο αργότερα, όταν θα έχει παύσει να λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης / ψύξης. Επίσης, αποτρέπει τη συμπύκνωση των υδρατμών που προκαλούν υγρασίες, μούχλα και άλγη στους τοίχους και το ταβάνι. Επιπλέον, λόγω της φωτοκαταλυτικής δράσης, εξουδετερώνει  καυσαέρια και ρύπους που εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι ενώ παρέχει ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία.

Energy Save Roof
Eξοικονόμηση ενέργειας & σίγουρη μόνωση της ταράτσας*
Ενεργειακό πολυουρεθανικό μονωτικό για ταράτσες που εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από το εσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, αυξάνοντας τη θερμική άνεση στους αντίστοιχους εσωτερικούς χώρους κάτω από την ταράτσα και μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές απαιτήσεις για θέρμανση / ψύξη. Επίσης, δημιουργεί ένα ελαστικό αδιάβροχο φιλμ, που
αποτρέπει την απορρόφηση νερού και αντέχει σε μεγάλο βαθμό και για μεγάλο χρονικό διάστημα στη συγκέντρωση νερού ή πάγου. Παράλληλα, αυτό το φιλμ ακολουθεί απόλυτα τις διαστολές και συστολές των επιφανειών λόγω των μεγάλων ή απότομων διαφορών θερμοκρασίας, αποτρέποντας την εμφάνιση ρωγμών. Λόγω της πολυουρεθανικής σύστασης, προσφέρει βατότητα στην ταράτσα επιτρέποντας την καθημερινή ελαφριά χρήση της. Πιστοποιημένο Ψυχρό Υλικό σύμφωνα με μετρήσεις από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

* Η εξοικονόμηση ενέργειας προκύπτει με τη χρήση του λογισμικού ενεργειακών επιθεωρήσεων και πιστοποίησης κτιρίων ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ.

Περισσότερες πληροφορίες στο kraftpaints.gr/energysave

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ