Nέα σειρά χρωμάτων 4 SEASONS: Νέα εποχή προστασίας

Τα ελληνικά χρώματα KRAFT, πιστά στο όραμα και τη φιλοσοφία τους, συνεχίζουν να επενδύουν στην ποιότητα και την καινοτομία και παρουσιάζουν τη νέα σειρά χρωμάτων 4 Seasons!

 
H σειρά 4 Seasons αποτελείται από τρία νέα χρώματα υψηλής ποιότητας για εξωτερικές επιφάνειες, που προσφέρουν:
  • Απαράμιλλη προστασία και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, τον ήλιο και την ρύπανση
  • Υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα και αμέτρητες ζωντανές αποχρώσεις που αντέχουν στο χρόνο
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, ως Πιστοποιημένα Ψυχρά Χρώματα σύμφωνα με μετρήσεις του ΕΜΠ

4 Seasons σημαίνει Νέα εποχή προστασίας! Δηλαδή ολοκληρωμένη λύση προστασίας και αντοχής, για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ανάγκες της εξωτερικής τοιχοποιίας, ανάλογα με τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα:
- 4 Seasons, υψηλής ποιότητας 100% ακρυλικό χρώμα. Χάρη στην προηγµένη τεχνολογία του, η επιφάνεια παραµένει καθαρή για µεγάλο χρονικό διάστηµα, καθώς παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων πάνω σε αυτή. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (ήλιος, βροχή) και την ατµοσφαιρική ρύπανση, προσφέροντας µεγάλη διάρκεια ζωής. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια δίνοντάς της παράλληλα την ικανότητα «αναπνοής», η οποία προλαµβάνει την εµφάνιση υγρασίας και µούχλας. Εύκολη εφαρµογή. Σε λαμπερό λευκό και χιλιάδες μοναδικές αποχρώσεις που αντέχουν στο χρόνο! Ιδανικό για τις περισσότερες περιοχές και κλιματολογικές συνθήκες.

- 4 Seasons Elastic, ελαστοµερές µονωτικό και χρώµα για εξωτερικούς τοίχους. Καλύπτει τέλεια υπάρχουσες µικρορωγµές και τριχοειδή ενώ παράλληλα προστατεύει από µελλοντική επανεµφάνισή τους, χάρη στην εξαιρετικά µεγάλη ελαστικότητα ακόµη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες (από -20°C έως 80°C). Δηµιουργεί µια εξαιρετικά ανθεκτική αδιάβροχη µεµβράνη, που µονώνει και προστατεύει από τη βροχή και την υγρασία. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια δίνοντάς της παράλληλα την ικανότητα «αναπνοής», η οποία προλαµβάνει την εµφάνιση υγρασίας και µούχλας. Εύκολη εφαρµογή. Σε λαμπερό λευκό και χιλιάδες μοναδικές αποχρώσεις που αντέχουν στο χρόνο! Ιδανικό για περιοχές µε ακραίες καιρικές συνθήκες και µεγάλες θερµοκρασιακές διαφορές (π.χ. ορεινές περιοχές).

- 4 Seasons Waterproof, αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο ακρυλικό χρώµα. Αποτρέπει τη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων πάνω στην επιφάνεια και επιτρέπει στη βροχή να τους παρασύρει, διατηρώντας την επιφάνεια καθαρή για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Δηµιουργεί µια πλήρως αδιάβροχη ανθεκτική µεµβράνη, η οποία εµποδίζει τη διείσδυση της εξωτερικής υγρασίας και του νερού της βροχής µέσα στον τοίχο, προστατεύοντας από φουσκώµατα. Επιτρέπει στην υγρασία που είναι εγκλωβισµένη στο εσωτερικό της επιφάνειας του τοίχου να διαφύγει µε µεγάλη ευκολία στην ατµόσφαιρα, προστατεύοντας από ξεφλουδίσµατα, µούχλα και άλγη. Εύκολη εφαρµογή. Σε λαμπερό λευκό και χιλιάδες μοναδικές αποχρώσεις που αντέχουν στο χρόνο! Ιδανικό για περιοχές µε υψηλή υγρασία & παραθαλάσσιες περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, επισκεφθείτε το www.kraftpaints.gr/4seasons .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ