Η Systemair εξαγοράζει την Airwell στη Γαλλία!

Διαβάστηκε από 1242 αναγνώστες -

Η εξαγορά περιλαμβάνει: εμπορικά σήματα, τα δικαιώματα των προϊόντων, την οργάνωση των πωλήσεων και την μονάδα παραγωγής στο Tillières περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού.

 
Η Σουηδική Systemair AB, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με τις πλέον σύγχρονες λύσεις αερισμού, ανάκτησης ενέργειας και επεξεργασίας αέρα, δυναμώνοντας την θέση της στις εφαρμογές κλιματισμού προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά της Airwell στη Γαλλία, ενός από τους πιο γνωστούς, ιστορικούς και αξιόπιστους κατασκευαστές προϊόντων κλιματισμού στην Ευρώπη. 

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου 2014 και πριλαμβάνει: εμπορικά σήματα, τα δικαιώματα των προϊόντων, την οργάνωση των πωλήσεων και την μονάδα παραγωγής στο Tillières περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού. Η εγκατάσταση παραγωγής περιλαμβάνει 36.000 m² με περισσότερους από 200 υπαλλήλους. 

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά. Αυτό μας δίνει μια πλήρη γκάμα των προϊόντων κλιματισμού για την εμπορική αγορά. Έχουμε αποκτήσει την ιταλική παραγωγή των ψυκτών «Airwell» πριν από τρία χρόνια και έτσι πλέον οι δραστηριότητες των δυο εργοστασίων αλληλοσυμπληρώνονται. Χάρη στις ιδιόκτητες εταιρείες πωλήσεων της Systemair σε 45 χώρες, θα είμαστε σε θέση να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας στον τομέα του κλιματισμού σημαντικά», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Systemair Gerald Engström.

Με την συμφωνία αυτή η γκάμα των προϊόντων κλιματισμού στα συστήματα νερού, πέραν της ισχύουσας σειράς των αερόψυκτων και υδρόψυκτων συγκροτημάτων από 20-1000 kW, συμπληρώνεται με την σειρά Mini Heat Pumps υψηλών θερμοκρασιών, με την ευρωπαϊκή σειρά fan coils καθώς και με μονάδες ενιαίου κελύφους γνωστές ως Rooftop.

Η Systemair Hellas μέσα από την παραπάνω εξαγορά δυναμώνει την παρουσία της στο χώρο του κλιματισμού και με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει για την Ελληνική αγορά την αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών: Aqu@Scop HT V2 (compact) και Aqu@Scop HT (split) από 6-18 kW για θέρμανση των χώρων και για ζεστά νερά χρήσης. 

H αντλία θερμότητας διαθέτοντας την μοναδική τεχνολογική πατέντα της «Airwell» με dual compressor -2 σταδίων- εξασφαλίζει ζεστό νερό 55°C στο πρώτο στάδιο και 65°C στο δεύτερο στάδιο με εξωτερική θερμοκρασία -20°C με εγγυημένα χαμηλό COP. Κατάλληλη για εφαρμογές όπως: ενδοδαπέδια θέρμανση, FCU, κλασική θέρμανση (κλασικά σώματα με ή χωρίς θερμοστατικές κεφαλές) και παράλληλη λειτουργία ΖΝΧ.

Με δυνατότητες και διζωνικής χρήσης, ενδοδαπέδια ή FCU & κλασικά σώματα με παράλληλη λειτουργία ΖΝΧ καθώς και αντιστάθμιση. Επιπρόσθετες λειτουργίες comfort, economy και immediate καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις άνεσης και οικονομίας χρήσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα ΖΝΧ διαθέτει λειτουργία προστασίας από την νόσο των λεγεωναρίων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ