eGO! – Διαχείριση και έλεγχος συσκευής από κινητό

Διαβάστηκε από 1435 αναγνώστες -

Η efergy παρουσιάζει στην Ελλάδα, την έξυπνη πρίζα μέτρησης κατανάλωσης ενέργειας και ελέγχου συσκευής (ή ομάδας συσκευών), eGO!

 
Εγκαινιάζει έτσι τη νέα κατηγορία προϊόντων μας στον αυτοματισμό σπιτιού και επαγγελματικών χώρων, ενώ παράλληλα εμπλουτίζουμε τη γκάμα προϊόντων μας με νέα καινοτόμα προϊόντα.

H EGO διαθέτει καινοτόμα τεχνολογία μέσω WiFi δικτύου ώστε να έχετε το πλήρη έλεγχο διαχείρισης μιας ή πολλών συσκευών μέσα από το smartphone κινητό σας. Η eGO θα σας πληροφορεί για τη κατανάλωση ενέργειας της συσκευής σε πραγματικό χρόνο, αλλά και θα σας ενημερώνει αν είναι σε λειτουργία. Μπορείτε να ορίσετε τις ώρες λειτουργίας της συσκευής μέσα από τις επιλογές του έξυπνου χρονοδιακόπτη, ενώ μπορεί η eGΟ να μάθει πότε μια συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, ώστε να την απενεργοποιεί, γλυτώνοντας σας σκέψη, ενέργεια και χρήματα! Τέλος, με τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών πριζών eGO στο κινητό σας, μπορείτε να έχετε πλέον τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης της κατανάλωσης ενέργειας σας αλλά και της λειτουργίας των συσκευών σας.

Διαθέσιμη από τις 12 Δεκεμβρίου 2014 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και στο δίκτυο καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ.

www.efergy.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ