Η Wall Street περνά στην εποχή της πράσινης ενέργειας

Διαβάστηκε από 1055 αναγνώστες -

Το Lower Manhattan είναι ένας τόπος που πλημμυρίζει από νέους μορφωμένους άνδρες που ψάχνουν για χρήματα στην αγορά ομολόγων. Αλλά αυτές τις μέρες το οικονομικό κέντρο του κόσμου σφυρηλατεί μια νέα ταυτότητα, ως μια καθαρή, πράσινη και πάντα συνδεδεμένη κοινότητα.

 
Με μια βόλτα στη Wall Street, θα δείτε μια σειρά από νέες παροχές να ξεφυτρώνουν, μεταξύ των οποίων είναι και οι δημόσιοι φορτιστές κινητών τηλεφώνων που λειτουργούν με ηλιακή έξω από το σταθμό Bowling Green.
Οι φορτιστές AT&T, που επιτρέπουν στους περαστικούς να πάρουν μια καλή γεύση από φορητών συσκευών, βρίσκονται κοντά σε μια άλλη καινοτομία του αστικού περιβάλλοντος: ένα μεγάλο διάδρομο δωρεάν Wi-Fi που διασχίζει μέρος της οικονομικής περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Wall Street. 

Το Wi-Fi παρέχεται από Downtown Alliance, μια δημόσια οργάνωση για λίγους που προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της πολιτικής ζωής στο Lower Μανχάταν. Σύμφωνα με VP Marketing του ομίλου, τον Andy Breslau, ο διάδρομος Wi-Fi δημιουργήθηκε από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, αλλά κάποια μέρα θα περιλαμβάνει και «έπιπλα δρόμου» για να δημιουργηθεί ένα εντελώς αυτόνομο δίκτυο.

Στο μέλλον, μάλιστα, αυτή η περιοχή θα περιλαμβάνει όλο και περισσότερους αισθητήρες, ώστε να βοηθήσει τις αρχές στην μέτρηση της κυκλοφορίας των πεζών και στην τοποθέτηση της σήμανσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ