Η θέρμανση και η ψύξη βρήκαν τον χώρο τους

Διαβάστηκε από 1426 αναγνώστες -

Εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης, φυσικού αερίου και εναλλακτικών πηγών ενέργειας από το πιο σίγουρο όνομα της αγοράς.

 
Ποιοι είμαστε
H Gas Studio, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, έχει ως κύρια δραστηριότητά της την εφαρμογή ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Χάρη στη συνέπεια και την ποιότητα των έργων της πολύ σύντομα καταξιώθηκε στο χώρο και σήμερα έχει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο που την εμπιστεύεται σταθερά. Τo εξειδικευμένο προσωπικό της προτείνει πάντα τις πιο σύγχρονες, ολοκληρωμένες και ασφαλείς οικιακές, επαγγελματικές ή βιομηχανικές λύσεις σε θέματα θέρμανσης, ψύξης αλλά και φυσικού αερίου, υγραερίου και εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
Τομείς δραστηριότητας
Στη Gas Studio καλύπτουμε όλο το φάσμα μελετών και κατασκευών, από τις απλές ατομικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου μέχρι τις πιο σύνθετες εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού (εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης, Ατομικής Θέρμανσης, Παροχής φυσικού αερίου, Συντήρησης εγκαταστάσεων, Αποχέτευσης, Ύδρευσης, Ηλιοθερμίας, Φωτοβολταϊκών), συνδυάζοντας τη γνώση με την άριστη τεχνική. Με μεγάλη και αξιόλογη εμπειρία στις εγκαταστάσεις παντός τύπου, αναλαμβάνουμε όλες τις τυπικές διαδικασίες και τεχνικές εργασίες που απαιτούνται, από την αίτηση σύνδεσης μέχρι την παράδοση της εγκατάστασης σε λειτουργία, ώστε εσείς να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της επιλογής σας χωρίς κόπο και άγχος.
Με γνώση, συνέπεια και σεβασμό στις επιθυμίες και ανάγκες σας υλοποιούμε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου για ποικίλες χρήσεις σε διάφορους χώρους όπως:
- Νεόδμητες οικοδομές
- Επαγγελματικούς χώρους
- Αυτόνομες κατοικίες ή διαμερίσματα
- Πολυκατοικίες (κεντρική θέρμανση)
- Εγκαταστάσεις υγραερίου
- Εγκατάσταση κλιματισμού
Χρηματοδοτικά Προγράμματα
Η Gas Studio προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα έτσι ώστε η απόσβεση της δαπάνης για την εγκατάσταση φυσικού αερίου να γίνεται από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της.
24/7 Τεχνική Υποστήριξη
Η Gas Studio πιστή στη δέσμευσή της για ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, σας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.
+ Service καυστήρα Φυσικού Αερίου
+ Δωρεάν 24ωρη ετήσια τεχνική υποστήριξη
+ Έλεγχος Διαρροών

ΝΑΖΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε. Ι Ι.Πασαλίδη 10 Ι Κ.Τούμπα Ι Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 941066 Ι Fax: 2310 941107 Ι E-mail: [email protected] Ι www.gasstudio.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ