Η LATO είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής θερμοσιφωνικών συστημάτων και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων.

Η LATO είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής θερμοσιφωνικών συστημάτων και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων.

50 χρόνια δημιουργίας & εξέλιξης

8.903 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

50 χρόνια (1971 – 2021) εξελίσσουμε και παράγουμε ποιοτικούς ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες!

Η LATO S.A. ιδρύθηκε το 1971 με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και εμπορία Ηλιακών Θερμοσιφώνων, πιστοποιημένων με ISO-9001: 2015 και Solar Keymark. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων στην Ελλάδα και είναι αναγνωρισμένη ως πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η εμβέλειά της εκτείνεται πέρα από την Ελλάδα, με μεγάλους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Κατασκευάζει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες για υπάρχοντες και μελλοντικούς συνεργάτες της.

Θερμοσιφωνικά συστήματα

Το ηλιακό σύστημα θέρμανσης LATO προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλή συντήρηση. Με λίγες μόνο ώρες ηλιακής ακτινοβολίας, δίνει λύση στις ανάγκες ζεστού νερού μιας οικογένειας. Με τη φυσική κυκλοφορία νερού δεν απαιτεί αντλία ή μονάδα ελέγχου. Όλα τα θερμοσιφωνικά συστήματα της LATO περιλαμβάνουν ηλεκτρική αντίσταση για θέρμανση του νερού σε περιόδους νεφελωδών καιρικών συνθηκών.

Θερμοσιφωνικές δεξαμενές

Η LATO είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής θερμοσιφωνικών συστημάτων και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων. Τα προϊόντα της ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, στιβαρή κατασκευή, με αποτέλεσμα προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Δεξαμενές κεντρικής θέρμανσης

Οι δεξαμενές κεντρικής θέρμανσης της LATO είναι ειδικά σχεδιασμένες για βιομηχανικά έργα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και κατοικίες. Η χωρητικότητα των δεξαμενών φτάνει έως και τα 2.000 λίτρα.

Ηλιακοί θερμικοί συλλέκτες

Οι συλλέκτες κατασκευάζονται με ποιοτικά υλικά και προηγμένη τεχνολογία. Τα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν άριστη απόδοση ακόμη και σε ημέρες με λιγοστή ηλιοφάνεια. Η μεγάλη γκάμα των ηλιακών συλλεκτών παρέχει αποδοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε περίστασης.

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες της LATO ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για γρήγορη και αποτελεσματική παροχή ζεστού νερού. Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για ανθεκτικότητα σε περιοχές με υψηλή σκληρότητα νερού και είναι διαθέσιμοι με ή χωρίς εσωτερικό εναλλάκτη θερμότητας και σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »