Έτοιμα φωτοβολταϊκά «με το κλειδί στο χέρι»!

Έτοιμα φωτοβολταϊκά «με το κλειδί στο χέρι»!

5643 επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2023)

Η SUMEC Energy είναι ένας παγκόσμιας εμβέλειας πάροχος λύσεων καθαρής ενέργειας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Σχολιάστε

Η SUMEC Energy παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις, αδιάλειπτο ενεργειακό εφοδιασμό, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας, εξοικονόμηση και αποθήκευση ενέργειας.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Αξιοποιώντας τα πιο πρωτοποριακά επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, η εταιρεία κατασκευάζει τα πιο αποδοτικά φωτοβολταϊκά συστήματα, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και συνεργάζεται μαζί σας για τις βέλτιστες χρηματοοικονομικές λύσεις φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στόχος της SUMEC Energy η δημιουργία διαρκούς οικονομικής, κοινωνικής και οικολογικής αξίας, για επενδυτές και χρήστες ηλεκτρικής ενέργειας σε όλον τον κόσμο.

Στηριζόμενη στο παγκόσμιο δίκτυό της και την ολοκληρωμένη αλυσίδα καινοτόμων προϊόντων και πρωτοποριακών υπηρεσιών, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις που ενσωματώνουν την αποτελεσματικότερη εύρεση και διαχείριση πόρων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εύρεση των βέλτιστων χρηματοδοτικών λύσεων και την υλοποίηση έργων «με το κλειδί στο χέρι».
 
SUMEC A.E.
Ομήρου 8, 10564 Αθήνα
Τηλ.: 211 10 77733
Δείτε περισσότερα στο: www.sumec.com

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε