ΗDAUWIN Παπαβασιλείου, ηγέτης στο χώρο, προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με κόστος έως -85% μέσω του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Εγκατάσταση κουφωμάτων ανώτερης ποιότητας

Διαβάστηκε από 9147 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2021

Η εταιρία παραγωγής και εμπορίας κουφωμάτων DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο των κουφωμάτων με γνώμονα την πλήρη λειτουργική και αισθητική κάλυψη του πελάτη.

Σχολιάστε

Η μεγάλη εμπειρία της DAUWIN στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων τους καθιστά αρμόδιους στο να φροντίσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα με συνθετικά κουφώματα DAUWIN, κουφώματα αλουμινίου DAUWIN αλλά και ξύλινα κουφώματα DAUWIN.

Kοινοποίησε το »


Κουφώματα Αλουμινίου, DAUWIN® Παπαβασιλείου έως -85%

Κουφώματα Αλουμινίου DAUWIN® ξύλινα και pvc με τιμές έως -85% μέσω ΕΣΠΑ με TUV και ISO9001 θα βρείτε στην εταιρεία κουφωμάτων Παπαβασιλείου. Η εταιρεία μας, ηγέτης στο χώρο, προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με κόστος έως -85% μέσω του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ. Με αφετηρία το 1989 σχεδιάζει, παράγει, εμπορεύεται αλλά και τοποθετεί κουφώματα έχοντας χαράξει μια δημιουργική πορεία στο χώρο.

Εδώ και 30 συναπτά έτη η εταιρεία κουφωμάτων DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και ελέγχου κουφωμάτων ανώτατου προφίλ έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη στο ευρύ κοινό.
Τα προϊόντα DAUWIN® Παπαβασιλείου κοσμούν όχι μόνο τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και νησιώτικες και παραδοσιακές οικίες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έκτασης 8.000 τ.μ., στο 3ο χλμ. Καστοριάς - Κολοκυνθούς, η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει το νέο, σύγχρονο μηχανολογικό της εξοπλισμό. Έτσι έχει μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες για την καθετοποιημένη παραγωγή, διάθεση και τοποθέτηση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με ISO.

Επίσης, διαθέτει και μία εντυπωσιακή και πολύ μεγάλη ποικιλία ξύλινων πιστοποιημένων σειρών εισαγωγής.

Από το 1989 η DAUWIN®   Παπαβασιλείου  σχεδιάζει, παράγει, εμπορεύεται αλλά και τοποθετεί κουφώματα έχοντας χαράξει μια δημιουργική πορεία στο χώρο.Από το 1989 η DAUWIN® Παπαβασιλείου  σχεδιάζει, παράγει, εμπορεύεται αλλά και τοποθετεί κουφώματα έχοντας χαράξει μια δημιουργική πορεία στο χώρο.


Για να πραγματοποιήσουν μια μελέτη και για τη δική σας κατοικία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα  Καστοριά  2467071122 και Αθήνα  2102831470 . Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
 

Η εταιρία  DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είναι έτοιμη να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, σε συνθετικά κουφώματα DAUWIN,  αλουμινίου κουφώματα DAUWIN  και ξύλινα κουφώματα DAUWIN για  το πρόγραμμα  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ
 
Δράττοντας της ευκαιρίας επανέναρξης του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ συμμετέχει ενεργά και στο νέο πρόγραμμα προμηθεύοντας σας με πιστοποιημένα κουφώματα αυστηρών προδιαγραφών και μέγιστης ενεργειακής απόδοσης.

Τα προϊόντα της  εταιρίας  DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αποτελούν την πρώτη επιλογή σε έργα υψηλών απαιτήσεων χάρη στην κορυφαία ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές τους.

Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Απόστολο Παπαβασιλείου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας DAUWIN® . Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.

Μιλάμε με τον Κύριο Απόστολο Παπαβασιλείου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας DAUWIN.
Μιλάμε με τον Κύριο Απόστολο Παπαβασιλείου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας DAUWIN.


Η εταιρία DAUWIN  αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σας με νέα άριστης ενεργειακής απόδοσης με όλα τους τα προϊόντα να  πληρούν αυστηρά τις προδιαγραφές για άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε