Ενεργειακή αυτονομία χωρίς όρια από την electrotech

Διαβάστηκε από 2246 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2021

Για περισσότερο από 20 χρόνια η Κ. ΑΝΔΡΟΜΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ - ELECTROTECH POWER SYSTEMS σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα κάθε μεγέθους για οικίες και επιχειρήσεις.

 
Συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης από την καναδική ROLLS
Οι συσσωρευτές Rolls είναι κλασικοί συσσωρευτές μολύβδου, βιομηχανικού τύπου, βαθιάς εκφόρτισης και έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αξιοπιστία,  την μέγιστη απόδοση και την μεγάλη διάρκεια ζωής σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.
Ειδικά η σειρά 5000 με αντοχή  4.400 κύκλων σε βάθος εκφόρτισης 50%, θεωρείται εκ των κορυφαίων του είδους της αν όχι η κορυφαία. Η προσθήκη carbon σε όλα τα μοντέλα των σειρών 4500 και 5000 είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη που βελτίωσε ακόμη περισσότερο όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των συσσωρευτών.
Εργοστασιακή εγγύηση μέχρι 5 έτη (σειρά 5000).
 
Συσσωρευτές Ιόντων Λιθίου από την κινεζική PYLONTECH
Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου της Pylontech είναι τεχνολογίας LiFePo4 η οποία είναι η ασφαλέστερη και σταθερότερη τεχνολογία του είδους. Διαθέτουν ενσωματωμένο BMS το οποίο είναι συμβατό με πολλά νέα μοντέλα inverter αυτόνομων συστημάτων αλλά ακόμη και με αρκετά από τα παλαιότερα.
Έχουν αντοχή άνω των 6.000 κύκλων σε βάθος εκφόρτισης 80%, δεν απαιτούν καμία τακτική συντήρηση, έχουν ελάχιστο βάρος και όγκο σε σύγκριση με αντίστοιχους συσσωρευτές μολύβδου και είναι σχεδιασμένοι για ωφέλιμη διάρκεια ζωής της τάξης των 15 ετών ή περισσότερο.
Η εργοστασιακή εγγύηση της Pylontech είναι 10 έτη (7 έτη +3 έτη με καταχώριση στο website της εταιρείας).
 
Επίσημος αντιπρόσωπος και τεχνική υποστήριξη: Electrotech Power Systems
Ολύμπου Καρπάθου 8, 187 58 Κερατσίνι, τηλ. 2104321398 – info@electrotech.gr