Συσσωρευτές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Συσσωρευτές Ιόντων Λιθίου από την PYLONTECH

Ενεργειακή αυτονομία χωρίς όρια από την electrotech

Διαβάστηκε από 4039 αναγνώστες -

Για περισσότερο από 20 χρόνια η Κ. ΑΝΔΡΟΜΙΔΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ - ELECTROTECH POWER SYSTEMS σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα κάθε μεγέθους για οικίες και επιχειρήσεις. Επίσημος αντιπρόσωπος Συσσωρευτών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων ROLLS και PYLONTECH.

Σχολιάστε
Συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης από την καναδική ROLLS
Οι συσσωρευτές Rolls είναι κλασικοί συσσωρευτές μολύβδου, βιομηχανικού τύπου, βαθιάς εκφόρτισης και έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αξιοπιστία,  την μέγιστη απόδοση και την μεγάλη διάρκεια ζωής σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.
Ειδικά η σειρά 5000 με αντοχή  4.400 κύκλων σε βάθος εκφόρτισης 50%, θεωρείται εκ των κορυφαίων του είδους της αν όχι η κορυφαία. Η προσθήκη carbon σε όλα τα μοντέλα των σειρών 4500 και 5000 είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη που βελτίωσε ακόμη περισσότερο όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των συσσωρευτών.
Εργοστασιακή εγγύηση μέχρι 5 έτη (σειρά 5000).
 
Συσσωρευτές Ιόντων Λιθίου από την PYLONTECH
Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου της Pylontech είναι τεχνολογίας LiFePo4 η οποία είναι η ασφαλέστερη και σταθερότερη τεχνολογία του είδους. Διαθέτουν ενσωματωμένο BMS το οποίο είναι συμβατό με πολλά νέα μοντέλα inverter αυτόνομων συστημάτων αλλά ακόμη και με αρκετά από τα παλαιότερα.
Έχουν αντοχή άνω των 6.000 κύκλων σε βάθος εκφόρτισης 80%, δεν απαιτούν καμία τακτική συντήρηση, έχουν ελάχιστο βάρος και όγκο σε σύγκριση με αντίστοιχους συσσωρευτές μολύβδου και είναι σχεδιασμένοι για ωφέλιμη διάρκεια ζωής της τάξης των 15 ετών ή περισσότερο.
Η εργοστασιακή εγγύηση της Pylontech είναι 10 έτη (7 έτη +3 έτη με καταχώριση στο website της εταιρείας).

Μιλάμε με τον Κύριο Κωνσταντίνο Ανδρομιδά, Ηλεκτρονικός, Ενεργειακός Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Electrotech.

Βασικό μέλημα της Electrotech η παροχή υπηρεσιών & εξοπλισμού πολύ υψηλής ποιότητας προς τους συνεργάτες και πελάτες της. Για τον ίδιο λόγο ανέπτυξε συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές του σχετικού εξοπλισμού αρκετούς εκ των οποίων αντιπροσωπεύει επίσημα στην Ελληνική αγορά. Σήμερα θεωρείται μια από τις εταιρείες με πολύ μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα των συστημάτων αυτόνομης ηλεκτροδότησης, όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο. Προσφέρουν στυς πελάτες συνεπή και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Κωνσταντίνο Ανδρομιδά, Ηλεκτρονικός, Ενεργειακός Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της  Electrotech . Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Κωνσταντίνο Ανδρομιδά, Ηλεκτρονικός, Ενεργειακός Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της  Electrotech . Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.

Επίσημος αντιπρόσωπος και τεχνική υποστήριξη: Electrotech Power Systems
Ολύμπου Καρπάθου 8, 187 58 Κερατσίνι

Σχολιάστε