Φωτοβολταϊκά συστήματα στα Κύθηρα

Ο τοπικός αποκλειστικός αντιπρόσωπος Λακωνικής Μάνης και Κυθήρων, Euronics, κ. Καλλίγερος Χαράλαμπος

PHOTOVOLTAIC: Κύθηρα, το πραγματικά πράσινο νησί

2.198 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία PHOTOVOLTAIC και ο τοπικός της αποκλειστικός αντιπρόσωπος Λακωνικής Μάνης και Κυθήρων, Euronics, κ. Καλλίγερος Χαράλαμπος έχουν εγκαταστήσει το σύνολο των φωτοβολταϊκών συστημάτων στο νησί των Κυθήρων!

Τα Κύθηρα είναι ένα νησί όπου τα τελευταία χρόνια οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έχουν σημειώσει δυναμική εξάπλωση. Υπολογίζεται ότι το 25% των κατοικιών του νησιού τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από ηλιακή ενέργεια, είτε μέσω αυτόνομου συστήματος, είτε με το σύστημα του ενεργειακού συμψηφισμού (Net Metering).


Ο τοπικός αποκλειστικός αντιπρόσωπος Λακωνικής Μάνης και Κυθήρων, Euronics, κ. Καλλίγερος Χαράλαμπος

Ο τοπικός αποκλειστικός αντιπρόσωπος Λακωνικής Μάνης και Κυθήρων, Euronics, κ. Καλλίγερος Χαράλαμπος

Kοινοποίησε το »


Αυτό οφείλεται στην εταιρεία PHOTOVOLTAIC (www.photovoltaic.gr) που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1995 και κυρίως στο τοπικό μας αποκλειστικό αντιπρόσωπο Λακωνικής Μάνης και Κυθήρων, Euronics, κ. Καλλίγερο Χαράλαμπο. Ο κ. Καλλίγερος με τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες του, έχουν εγκαταστήσει το σύνολο των φωτοβολταϊκών συστημάτων στο νησί των Κυθήρων. Αυτό μεταφράζεται σε 250 αυτόνομα συστήματα κυρίως σε κατοικίες, με τη πλειονότητα να είναι διασυνδεδεμένα με  συστήματα ισχύος μεγαλύτερης των 600 kW. Επίσης σε συνεργασία με το δήμο Κυθήρων, έχουν τοποθετηθεί   αυτόνομα φωτιστικά δρόμου στο οδικό δίκτυο καθώς και σε πλατείες. Τον κ. Καλλίγερο μπορείτε να τον βρείτε στα κατάστημά του, στο Λιβάδι Κυθήρων και στο νέο  χώρο στο Ποταμό Κυθήρων, τηλ. 2736039080 και 2736031878 αντίστοιχα.

Ο εξοπλισμός που έχει χρησιμοποιηθεί για τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στο νησί των Κυθήρων είναι της εταιρείας PHOTOVOLTAIC, η οποία δίνει μεγάλη σημασία στη ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων που προσφέρει. ΓιΆ αυτό επιμένουμε σε ευρωπαϊκά (κυρίως γερμανικά) προϊόντα. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιρειών SolarFabrik και StecaGmbh – Kostal σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το  πακέτο που προτείνουμε με το μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης παγκοσμίως για τον ενεργειακό συμψηφισμό (Net Metering), με προϊόντα γερμανικής κατασκευής με εγγύηση που αντιστοιχεί στη πολυετή  εμπειρία των κατασκευαστών τους, είναι:

• φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρείας SolarFabrik, 400WMonoS4με τεχνολογία Halfcut για υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη απώλεια ισχύος και
• αντιστροφείς (inverter) StecaGridCoolceptfleXXL 10013. Η τεχνολογία Coolcept είναι παγκόσμια καινοτομία της Steca και παρέχει την υψηλότερη απόδοση που φτάνει στο 98,6%.

Για τα αυτόνομα συστήματα πέρα από τα παραπάνω φωτοβολταϊκά πλαίσια προτείνουμε:

• αντιστροφείς (inverter) σειρά PLI, της γερμανικής εταιρείας Steca με ενσωματωμένο ρυθμιστή φόρτισης και φορτιστή συσσωρευτών.
• μπαταρίες Rolls, Καναδά, με μέσο όρο ζωής 15 χρόνια και 3200 κύκλους φόρτισης, υψηλής αντοχής και απόδοσης.

Δείτε εδώ περισσότερα για τη Photovoltaic

 

Kοινοποίησε το »