Τα νέα top κλιματιστικά της αγοράς - Γιατί το ιδανικό κλίμα υπάρχει!

Τα νέα top κλιματιστικά της αγοράς - Γιατί το ιδανικό κλίμα υπάρχει!

1.693 επισκέψεις στο άρθρο (25/04/2024)
Σχολιάστε

- Η Vaillant, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα ψύξης & θέρμανσης
- Παρουσιάζει τα νέα κλιματιστικά climaVAIR pro
- Εξασφαλίζουν ομοιόμορφη & αποτελεσματική κατανομή αέρα σε όλο τον χώρο
- Ενσωματωμένη λειτουργία WiFi επιτρέπει εύκολο & «έξυπνο» έλεγχο συνθηκών άνεσης στο σπίτι

Η Vaillant, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της θέρμανσης, παρουσιάζει τα νέα κλιματιστικά climaVAIR pro. Αυτή η νέα σειρά κλιματιστικών συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την αξιοπιστία της Vaillant, προσφέροντας ένα απόλυτα εξατομικευμένο και άνετο κλίμα σε κάθε χώρο.

Τα κλιματιστικά climaVAIR pro με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D airflow, εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και αποτελεσματική κατανομή του αέρα σε όλο τον χώρο και χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία WiFi επιτρέπουν τον εύκολο και έξυπνο έλεγχο των συνθηκών άνεσης στο σπίτι. Η λειτουργία Turbo επιτρέπει τη γρήγορη ψύξη ή θέρμανση για άμεση άνεση και ευχάριστη διαβίωση. Όλα τα κλιματιστικά climaVAIR έχουν 5 έτη εγγύηση.
 

Η Θερμογκάζ, θέλοντας να επιβραβεύσει την πίστη στα προϊόντα της Vaillant προσφέρει δωρεάν επέκταση δύο επιπλέον ετών της εγγύησης για κάθε κλιματιστικό climaVAIR pro που εγκαθίσταται μέχρι το τέλος Ιουνίου, σε σπίτι όπου ήδη υπάρχει λέβητας αερίου ή αντλία θερμότητας Vaillant.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε το climaVAIR pro, επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6665552.
 

Σχετικά με τη Vaillant

Η Vaillant, γιόρτασε φέτος τα 150 χρόνια λειτουργίας της  και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων, αντλιών θερμότητας και ηλιοθερμικών συστημάτων παγκοσμίως.

Με πληθώρα επιλογών και προϊόντων για όλες τις πηγές ενέργειας, προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσης και ψύξης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.vaillant.gr
 

Συνέχεια του άρθρου >>>