Χειμερινές εκπτώσεις από την Elith!

Χειμερινές εκπτώσεις από την Elith!

Χειμερινές προσφορές έως -30% από την Elith!

1.750 επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2023)
Σχολιάστε

Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και ισχύουν μέχρι τις 15/12! Επωφεληθείτε από τις χειμερινές προσφορές της Elith!

Έως -15% σε όλο τον τιμοκατάλογο λιανικής. Έως - 30% σε διαθέσιμες σειρές ECO. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 25210 55621 ή να στείλετε e-mail στο [email protected]!

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Επωφεληθείτε άμεσα από τις εκπτώσεις και απολαύστε την υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου, η οποία διατηρεί ένα περιβάλλον υγιεινό, χωρίς αιωρούμενα σωματίδια και ομοιόμορφα ζεστό, άρα φιλικό, για τον άνθρωπο!

Οι εκπτώσεις αναφέρονται σε πληρωμή τοις μετρητοίς και ισχύουν έως 15/12/2023!

Πρωταρχικός στόχος της Elith είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Για επιπλέον πληροφορίες, η Elith βρίσκεται στη διάθεσή σας στο 2521055621 ή στο [email protected]! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, καθώς πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Elith πρωτοπορεί και συνδυάζει την υπέρυθρη θέρμανση με ένα φυσικό υλικό, το μάρμαρο. Δυο κορυφαία στοιχεία της φύσης ενώνονται για τη δημιουργία ενός αξεπέραστου συστήματος θέρμανσης με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

ELITH
Καλέστε στο: 2521055621
Δείτε περισσότερα στο: elith.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/elith.gr