Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034. Χρώμα της χρονιάς 2024 της Vivechrom.

Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034. Χρώμα της χρονιάς 2024 της Vivechrom.

Το χρώμα της χρονιάς 2024 της Vivechrom

1.478 επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2023)
Σχολιάστε

Πώς επιλέχθηκε η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 για το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Vivechrom.

Στον σύγχρονο, πολυάσχολο και περίπλοκο κόσμο που ζούμε, η ανάγκη να διαμορφώσουμε τον δικό μας ξεχωριστό χώρο, ένα μέρος που να νιώθουμε ότι ανήκουμε, είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αυτό το συναίσθημα προέκυψε από διεθνούς φήμης ειδικούς στο design και το χρώμα σχετικά με το πως θέλουμε να αισθανόμαστε στο σπίτι μας τα επόμενα χρόνια. 

Η AkzoNobel, μέλος της οποίας είναι η Vivechrom ήταν η πρώτη εταιρεία χρωμάτων που ξεκίνησε την καμπάνια για το χρώμα της χρονιάς. Μελέτησε τις τάσεις του 2024 με παγκόσμιους ειδικούς σε θέματα χρωμάτων και έτσι επιλέχθηκε η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 για το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Vivechrom. Η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 είναι ένα διακριτικό και αισιόδοξο χρώμα, εμπνευσμένο από το συναίσθημα του γυρισμού στο σπίτι. Είναι ένα ανάλαφρο χρώμα που αποπνέει απαλότητα και θυμίζει αφράτα σύννεφα στο ηλιοβασίλεμα. Αν και αποτελεί μια ζεστή και πρακτική απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και ως υπέροχη βασική απόχρωση, ιδανική για να τη συνδυάσετε με πολλές άλλες αποχρώσεις. Διακριτική και εκλεπτυσμένη, μπορεί και αλλάζει τόνο ανάλογα με τον φωτισμό, κάνοντας τους χώρους με βόρειο προσανατολισμό πιο ζεστούς, ενώ αγκαλιάζει τα πιο φωτεινά δωμάτια με απαλότητα. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Γύρω από αυτόν τον απαλό και θετικό τόνο, δημιουργήσαμε τρεις εύχρηστες παλέτες: μια Γήινη παλέτα, μια Μίνιμαλ παλέτα και μια Δημιουργική παλέτα. Κάθε μία από αυτές προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου θα νιώθετε ο εαυτός σας.