Το ARTEVO κερδίζει το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2024

Το ARTEVO κερδίζει το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2024

1.441 επισκέψεις στο άρθρο (06/02/2024)
Σχολιάστε

Το ARTEVO είναι ο νικητής του φημισμένου Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού 2024 German Design Award 2024) στην κατηγορία «Εξαιρετικός Σχεδιασμός Προϊόντων»!

Το πρωτοποριακό premium σύστημα κουφωμάτων μας, αναγνωρίστηκε ως "Winner" και επέδειξε την εξαιρετική ποιότητα, τόσο του προϊόντος όσο και της σχεδίασης του, σε διεθνές επίπεδο ανάμεσα σε πολλές χιλιάδες υποβολές συμμετοχών, από συνολικά 55 χώρες.


Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τον έξυπνο συνδυασμό της υψηλής ποιότητας και του σύγχρονου σχεδιασμού του με μέγιστη ατομικότητα (με την έννοια της μοναδικότητας και διάκρισής του σε σχέση με αντίστοιχα αδειοδοτημένα προϊόντα) και βιωσιμότητα. Με το λανσάρισμα του ARTEVO στην αγορά το καλοκαίρι του 2023, ξεκίνησε μια νέα εποχή για τους επαγγελματίες του κλάδου. Έκτοτε, ολόκληρη η βιομηχανία έχει πειστεί από την υπόσχεση “Απόδοσης -360°” του επαναστατικού μας συστήματος παραθύρων: ανοίγει νέες διαστάσεις για τον κλάδο μέσω μεμονωμένων επιλογών σε κάθε σημείο της αλυσίδας αξίας με βάση μια ποικιλία καινοτόμων χαρακτηριστικών και μια μοναδική ιδέα βιωσιμότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »


Με το παγκόσμιο φάσμα και τη διεθνή απήχησή του, το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στο τοπίο της σχεδίασης, σε όλες τις βιομηχανίες. Από το 2012, εντοπίζει σημαντικές τάσεις στο σχεδιασμό, τις παρουσιάζει σε ένα ευρύ κοινό και τις τιμά. Κάθε χρόνο, τιμούνται εξαιρετικές υποψηφιότητες στη σχεδίαση προϊόντων, το σχεδιασμό επικοινωνίας και την αρχιτεκτονική.


Αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο ένα αναγνωρισμένο σημείο αναφοράς όσον αφορά την υψηλότερη ποιότητα & απόδειξη ότι το ARTEVO είναι μεταξύ των καλύτερων, αλλά και μια επιβεβαίωση της σκληρής και εντατικής δουλειάς που αφιερώθηκε στη δημιουργία του ARTEVO.
 
Υποκατάστημα REHAU Θεσσαλονίκη
Μπιζανίου 55535 Πυλαία, Ελλάδα
Τηλ.: (+30) 231 0633301
Site: www.rehau.com

Γραφείο Πωλήσεων Αθηνών
Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 38, 19400 Κορωπί
Αποθήκη REHAU: Επαρχειακή Οδός Κερατέα-Κουβαρά, 19001 Κερατέα
Τηλ.: (+30) 210 6682633