Νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB από την Nexans Hellas

Νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB από την Nexans Hellas

2.562 επισκέψεις στο άρθρο (11/03/2024)
Σχολιάστε

-Έξυπνη & καινοτόμα λύση για εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση καλωδίων
-Εργονομικός σχεδιασμός του, σύστημα στροφείων Mobiway MOB, μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης στο μισό
-Eίναι μια βιώσιμη λύση με πάνω από 76% ανακυκλωμένα υλικά
-Η συνδεδεμένη λύση συσκευασίας επιτρέπει στους εγκαταστάτες να ελέγχουν άμεσα την γνησιότητα των καλωδίων

Η Nexans Hellas λανσάρει το νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB, μια καινοτόμα λύση η οποία προσφέρει εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση των καλωδίων σε κτιριακά έργα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Ενώ τα παραδοσιακά στροφεία καλωδίων είναι ογκώδη και δύσχρηστα, το Mobiway MOB της Nexans έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαδικασία χειρισμού και εκτύλιξης των καλωδίων ασφαλή και εύκολη στους εγκαταστάτες. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο χρόνος που απαιτείται για την εγκατάσταση των καλωδίων μειώνεται στο μισό.

Μέσω της εύκολης και ασφαλής μεταφοράς, το νέο Mobiway MOB αντικαθιστά την πρώτη γενιά συστημάτων Mobiway. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, ο οποίος είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το στροφείο είναι πιο σταθερό και ανθεκτικό, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια στον χώρο εργασίας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στα εργοτάξια.

Επιπλέον, η λύση «συνδεδεμένης συσκευασίας» επιτρέπει στους εγκαταστάτες να λαμβάνουν όλες τις βασικές τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επί τόπου. Με απλή σάρωση του στροφείου, οι εγκαταστάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο τεχνικό φυλλάδιο καθώς και στην υποστήριξη εγκατάστασης των καλωδίων.

Η νέα λύση συσκευασίας της Nexans αποτελείται από 76% ανακυκλωμένα υλικά και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε συμβατό στροφείο Mobiway MOB. Η λύση σχεδιάστηκε ειδικά για καλώδια 3G με διατομή 1,5 mm² και 2,5 mm². Είναι το μοναδικό σύστημα στροφείων στην αγορά που επιτρέπει τη μεταφορά και εκτύλιξη καλωδίων χαμηλής τάσης, μήκους έως και 300 μέτρα.

«Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά, βελτιώνοντας συνεχώς τη βιωσιμότητα των λύσεών μας», λέει ο Αθανάσιος Γαβριήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Nexans Hellas.

«Με τη νέα καινοτόμο λύση Mobiway MOB, η οποία βασίζεται σε νέα τεχνολογία, στοχεύουμε στο να κάνουμε την εργασία των εγκαταστατών ευκολότερη και ασφαλέστερη, ικανοποιώντας έτσι τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινής τους εργασίας».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ποια είναι η Nexans Hellas

Η Nexans Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Nexans, δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλεκτροδότησης και κατασκευάζει εδώ και 50 χρόνια καλώδια μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα, στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Αποτελεί κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας και των εξαγωγών, στηρίζοντας έτσι ενεργά την τοπική κοινωνία και τις δράσεις ΕΚΕ. Εφαρμόζει τη νέα στρατηγική του Ομίλου «Electrify the future», κατασκευάζοντας καλώδια για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nexans.gr