Building Material Show: Καινοτόμα υλικά & live επιδείξεις εφαρμογής τους

Building Material Show: Καινοτόμα υλικά & live επιδείξεις εφαρμογής τους

1.270 επισκέψεις στο άρθρο (10/05/2024)
Σχολιάστε

- Το απόλυτα διαδραστικό και εξειδικευμένο Εκθεσιακό Event
- Έρχεται για τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου
- Θα πραγματοποιηθεί στις 21-22/9 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (Ο.Α.Κ.Α.)
- Νέες θεματικές ενότητες στα εκθέματα και τις δράσεις

Το Building Material Show χαρακτηρίστηκε, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση (που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2023), ως το απόλυτα διαδραστικό και εξειδικευμένο Εκθεσιακό Event για τους επαγγελματίες του Κατασκευαστικού Κλάδου, με βασικό του χαρακτηριστικό τις Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών και Εργαλείων, στους Μελετητές και τους Επαγγελματίες Εφαρμοστές σε όλα τα στάδια μιας οικοδομικής κατασκευής. Η αξιοσημείωτη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιβεβαίωσε ότι έρχεται να καλύψει μια ουσιαστική ανάγκη της αγοράς στο συγκεκριμένο θέμα.

Πλέον, έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία της δεύτερης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (Ο.Α.Κ.Α.). Το Building Material Show 2024, διατηρώντας και ενισχύοντας τον καινοτόμο του χαρακτήρα, προετοιμάζει μια εμπλουτισμένη εκθεσιακή εμπειρία, εντάσσοντας και νέες θεματικές ενότητες στα εκθέματα και τις δράσεις του, για την παροχή ενός ευρέως φάσματος λύσεων και δημιουργικών προτάσεων στους επισκέπτες της Διοργάνωσης. Στόχος είναι η κάθε επίσκεψη στο Building Material Show να αποτελεί επιμορφωτική εμπειρία υψηλής αξίας, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις νέες τάσεις στη Χρήση και Εφαρμογή Δομικών Υλικών και Εργαλείων.
 

Θεματικές Ενότητες

  • The Material Lab: Το εκθεσιακό section στο οποίο κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η Χρήση και Εφαρμογή των Υλικών. Η κάθε συμμετέχουσα εταιρεία “στήνει” το δικό της εργαστήριο μέσα στο περίπτερό της, πραγματοποιώντας Ενημερωτικά Σεμινάρια για προϊόντα της εταιρείας, live επιδείξεις Χρήσης και Εφαρμογής τους, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα (όποτε είναι εφικτό) να “πειραματιστούν” με τα Υλικά, να “εξερευνήσουν” τις δυνατότητές τους και να “εμπνευστούν” νέους τρόπους αξιοποίησής τους.
  • The Material Gallery: Νέα Εκθεσιακή Ενότητα, με μικρού μεγέθους Περίπτερα, για τη συμμετοχή εταιρειών που θέλουν να εκθέσουν νέα/καινοτόμα/πρωτοποριακά Υλικά, συστήνοντάς τα στο επαγγελματικό κοινό της Έκθεσης.
  • The Lighting Lab: Ο Φωτισμός προστίθεται θεματικά στο περιεχόμενο του Building Material Show με τη νέα Εκθεσιακή Ενότητα “The Lighting Lab”, στην οποία φιλοξενούνται μικρού μεγέθους Περίπτερα, με Συστήματα, Τεχνολογίες και Μελέτες Φωτισμού.
  • Structural Strengthening: Το αφιέρωμα στις Επισκευές/Ενισχύσεις Κατασκευών συνεχίζεται, και μάλιστα εξελίσσεται σε αυτόνομη Θεματική Ενότητα στο πλαίσιο του Building Material Show 2024, μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης, που περιλαμβάνει τόσο Εκθεσιακό όσο και Συνεδριακό Τμήμα.

Επισκέπτες

Το Building Material Show αποτελεί πόλο έλξης για έναν πολύ μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών του χώρου των Κατασκευών, όπως:

  • Αρχιτέκτονες,
  • Διακοσμητές,
  • Ελαιοχρωματιστές,
  • Επαγγελματίες Εφαρμοστές διαφόρων ειδικοτήτων,
  • Εργολάβους,
  • Πολιτικούς Μηχανικούς,
  • Τεχνικά Γραφεία,
  • Τεχνικά Καταστήματα,
  • Τεχνίτες Οικοδόμους.

Συνέχεια του άρθρου >>>