Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!

Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!

Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!

  • Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!
  • Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!
  • Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!

Μια ματιά σε έναν πιο όμορφο, ασφαλή και βιώσιμο κόσμο!

2.962 επισκέψεις στο άρθρο (29/03/2024)
Σχολιάστε

- Τα μελλοντικά παράθυρα της REHAU
- RAU-INFINIO: Τα Υαλονήματα που επαναπροσδιορίζουν το παιχνίδι
- ARTEVO TERRA: Καινοτομία που βασίζεται στη βιωσιμότητα
- SLINOVA X: Ένα επαναστατικό πρότυπο παραθύρων για επαγγελματίες

Η εταιρεία REHAU συμμετείχε και πάλι σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις στον κλάδο των κουφωμάτων, την Fensterbau Frontale 2024 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, όπου παρουσίασε τις τελευταίες της καινοτομίες και φιλοξένησε πάνω από 400 συνεργάτες και πελάτες.  Κάτω από το σύνθημα "All-in-One Partner", η REHAU παρουσίασε βελτιώσεις στο σύνολο του χαρτοφυλακίου της, φέρνοντας απτές λύσεις, μετρήσιμη προστιθέμενη αξία και βιωσιμότητα για όλους τους συνεργάτες.

Το τμήμα κουφωμάτων αυτής της γερμανικής εταιρείας, της οποίας η έδρα στη Σερβία διαχειρίζεται δραστηριότητες σε 11 χώρες της περιοχής, παρουσίασε στην αγορά, μεταξύ άλλων, τα παράθυρα του μέλλοντος. Αυτά τα παράθυρα είναι πλήρως βιώσιμα και η διαδικασία παραγωγής τους εκπέμπει έως και 90 τοις εκατό λιγότερο CO2!

Οι πολυάριθμες καινοτομίες, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε αυτήν την εμπορική έκθεση, έδειξαν πώς το τμήμα Window Solutions της REHAU, σε τομείς έρευνας και ανάπτυξης, πωλήσεων, παραγωγής, υπηρεσιών και μάρκετινγκ, προάγει την αποτελεσματικότητα, ενισχύει το σχεδιασμό και το πιο σημαντικό, βελτιώνει τη βιωσιμότητα.

Είτε πρόκειται για λύσεις προφίλ, για πρόσθετα συστήματος, ψηφιακές υπηρεσίες ή έξυπνα προϊόντα, όλα πηγάζουν από τον εντατικό και άμεσο διάλογο με την αγορά, τους συνεργάτες και τη βιομηχανία, με στόχο να οικοδομήσουμε ένα πιο επιτυχημένο κι από αισθητικής άποψης βελτιωμένο μέλλον.

"Μαζί με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, εντοπίζουμε και αξιοποιούμε ευκαιρίες, διασφαλίζοντας έτσι τη μακροπρόθεσμη επιτυχία όλων των εμπλεκομένων. Μαζί, εμπνέουμε πελάτες και συνεργάτες -τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον- με τα συστήματα, τις λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες REHAU.

Έχοντας σημαντική θέση στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, παρέχουμε συγκεκριμένες απαντήσεις στις μεγάλες τάσεις παγκοσμίως και προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε προκλήσεις όπως η έλλειψη εργατικού δυναμικού, η ουσιαστική καινοτομία, η ανακύκλωση και η κυκλική οικονομία.

Παρουσιάσαμε τη συμβίωση όλων αυτών των στοιχείων στο εντυπωσιακό μας περίπτερο, το οποίο, μετά την εκδήλωση "World of Windows" το 2022 και την κυκλοφορία του ARTEVO το 2023, λειτουργεί ως ο επόμενος καινοτόμος κόμβος επικοινωνίας για ανταγωνιστικές και καθιερωμένες λύσεις για τους συνεργάτες μας, επειδή είμαστε ο All-in-One Partner", δήλωσε ο Nikola Ivošević, Γενικός Διευθυντής της REHAU Σερβίας και Εκτελεστικός Διευθυντής του Τμήματος Λύσεων Παραθύρων για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
 

RAU-INFINIO: Τα Υαλονήματα που επαναπροσδιορίζουν το παιχνίδι

Για τους ειδικούς των παραθύρων που έχουν όραμα, βασικός παράγοντας επιτυχίας είναι μια εταιρεία, της οποίας οι δραστηριότητες φροντίζουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, επιτυγχάνοντας έτσι σταθερότητα και ασφάλεια.

Ως εκ τούτου, η ολιστική προσέγγιση της REHAU βασίζεται στην καινοτόμο αντοχή και την ευελιξία. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα: η νέα τεχνολογία για την κατασκευή προφίλ παραθύρων, με τη χρήση μακρόστενων ινών RAU-INFINIO.

Χρησιμοποιώντας μακρόστενα υαλονήματα σε μια θερμοπλαστική μήτρα, οι ειδικοί από το τμήμα λύσεων παραθύρων της REHAU έχουν επιτύχει προφίλ με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.

Το νέο υλικό ανοίγει εντελώς νέες δυνατότητες για συστήματα και λύσεις παραθύρων, με το RAU-INFINIO να φέρνει βελτιώσεις όσον αφορά τις μεγαλύτερες διαστάσεις παραθύρων, τη σταθερότητα, τη μόνωση, τις δυνατότητες εφαρμογών, την επεξεργασία, το σχεδιασμό, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα.
 

ARTEVO TERRA: Καινοτομία που βασίζεται στην βιωσιμότητα, για ένα καλύτερο αύριο

Το τμήμα REHAU Window Solutions είναι από τα πρώτα στον κόσμο που χρησιμοποίησε και προσάρμοσε βιο-πολυμερή για την κατασκευή παραθύρων, προσθέτοντας ένα άλλο βιώσιμο υλικό ώστε να συμβάλει σε μια πλήρως κλειστή κυκλική οικονομία.

Το ARTEVO TERRA αντιπροσωπεύει ένα στρατηγικό ορόσημο και ένα άλμα μπροστά από τον ανταγωνισμό για το 2024, βασιζόμενο στο σύστημα κουφωμάτων ARTEVO που εισήχθη πέρυσι. Οι μηχανικοί και οι ειδικοί της REHAU πρωτοστατούν στην ευρεία χρήση του βιο-PVC ως μοναδικό και βιώσιμο υλικό στη βιομηχανία κουφωμάτων με αυτό το σύστημα.

Με το βιο-PVC, το ARTEVO TERRA μειώνει τις εκπομπές CO2 έως και 90% σε σύγκριση με το συμβατικό PVC κι είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξΆ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, σχεδιασμένο να είναι βιώσιμο σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του ARTEVO TERRA περιλαμβάνουν την ανώτερη θερμομόνωση και το γεγονός ότι δεν απαιτεί χαλύβδινη ενίσχυση μέχρι ύψος πλαισίου 2,4 μέτρα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>