Velis

Velis Plus

Ariston: Ανεση για σας, ποιότητα για το περιβάλλον

Διαβάστηκε από 1716 αναγνώστες -

Η Ariston Thermo δίνει λύσεις για την παραγωγή ζεστού νερού, σχεδιάζει και παράγει σύγχρονα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, εφαρμόζοντας πιστά του κανονισμούς του οικολογικού σχεδιασμού ErP και της ενεργειακής σήμανσης σε όλη τη γκάμα της.

 
Τα προϊόντα της Ariston παράγονται σε πολλά εργοστάσια στην Ιταλία: το πρώτο άνοιξε το 1960 και είναι ακόμα το επίκεντρο παραγωγής της Ariston. Το 2012 στην Ariston κατασκευάστηκαν πάνω από 5.500.000 ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Η σειρά Velis δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Χάρη στο τελευταίας γενιάς λογισμικό αυτόματης εκμάθησης ECO EVO σε συνδυασμό με το CoreTech® –το νέο προηγμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη της Ariston, ο θερμοσίφωνας διαχειρίζεται αυτόνομα τη θερμοκρασία του νερού θυμούμενο τις καταναλωτικές συνήθειες των χρηστών όσον αφορά την ποσότητα του νερού και τη χρονική στιγμή που χρειάζεστε ζεστό νερό. Ξεχωρίζει για τις σχεδιαστικές γραμμές του: ένα πραγματικό αριστούργημα και σημείο αναφοράς για όλους τους θερμοσίφωνες.

Βρείτε μας στο www.ariston.com/gr
Και στο Facebook https://www.facebook.com/Ariston.Greece/?fref=ts

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ