Θερμοδοχείο

Ηλιακός Συλλέκτης

Ηλιακοί θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος από την ILIOFAR

Διαβάστηκε από 4573 αναγνώστες -

Η εταιρεία ILIOFAR δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1983, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες σπίτια να εκμεταλλευτούν την δωρεάν και αστείρευτη ενέργεια του ήλιου για άφθονο ζεστό νερό όλες τις εποχές του χρόνου και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

 
Σήμερα η εταιρεία αποτελεί πλέον την πιο αξιόπιστη επένδυση αφού συνδυάζει τις υψηλές προδιαγραφές, τα άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση, την οικονομία αλλά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των ηλιακών θερμοσιφώνων.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες
Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ILIOFAR διακρίνονται για την υψηλή απόδοση ακόμα και σε περιόδους χαμηλής ηλιοφάνειας. Αυτό συμβαίνει χάρη στην επιλεκτική επιφάνεια του συλλέκτη που έχει υψηλότερη απορροφητικότητα από τους κλασικούς. Επιπλέον ο τρόπος κατασκευής του θερμοδοχείου προσφέρει ανθεκτικότητα στις εκάστοτε διαβρωτικές συνθήκες του νερού και το σύστημα κλειστού κυκλώματος εξασφαλίζει την αντοχή του ηλιακού θερμοσίφωνα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ειδικές ανάγκες εγκατάστασης
Η εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα ILIOFAR μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ταράτσα ή κεραμοσκεπή με μεθόδους που δίνουν αισθητική αρτιότητα. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε πολύπλοκη κατασκευή.

Συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας
Παρέχουμε έτοιμες λύσεις σε ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας αλλά επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη για ένα ηλιακό σύστημα προσαρμοσμένο στα μέτρα του κάθε καταναλωτή!


Τεχνικές Προδιαγραφές του Ηλιακού Θερμοσίφωνα ILIOFAR
Θερμοδοχείο
  1. ΚΑΔΟΣ: α. Από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 3χιλ. Για επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία εσωτερικά ο κάδος επιστρώνεται με θερμοσκληρινόμενες ρητίνες. Αυτές έχουν σαν βάση τον πολυεστέρα και στερεοποιούνται στους 220ο C. Είναι μια άριστη μέθοδος προστασίας του κάδο από ηλεκτρολύσεις και διαβρώσεις ή β. εξολοκλήρου από λαμαρίνα χαλκού πάχους 2,5mm ή γ. εξολκλήρου απο ανοξείδωτη (inox) αντιμαγνητική λαμαρίνα πάχους 2,5 mm.
  2. ΜΟΝΩΣΗ : Αποτελείται από πολυουρεθάνη πάχους 5εκ.
  3. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : του κάδου και της μόνωσης από ανοξείδωτη λαμαρίνα.
  4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ : Ισχύος 4kW με θερμοστάτη τετραπολικό.
  5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΕΙΣ: Από ράβδο μαγνησίου 22x300χιλ.
  6. Σερπαντίνα: για Σύνδεση με καλοριφέρ (προαιρετικά).
  7. Μανδύας μετάλλαξης θερμικού φορέα.
  8. Δοχείο διαστολής θερμικού φορέα.
  9. Βαλβίδα ασφαλείας θερμικού φορέου.
  10. Είσοδος κρύου νερού με ανακλαστήρα.
  11. Έξοδος ζεστού νερού χρήσεως.
Ηλιακός Συλλέκτης
  1. Πλαίσιο αλουμινίου βαμμένο ηλεκτροστατικά.
  2. Κολλεκτέρ από χαλκό διαμέτρου Φ22.
  3. Πυχάκι αλουμινίου για πλήρη στεγανότητα.
  4. Τζάμι mistlite security.
  5. Απορροφητική επιφάνεια από πτερύγια επιλεκτικά (Α 0,96 - Ε 0,05). Συγκολλημένα με υψίσυχνη συγκόλληση ( ULTRASONIC WELDING). Στα πτερύγια οι κάθετες σωλήνες είναι χάλκινες διαμέτρου Φ10.
  6. Μόνωση από υαλοβάμβακα.
  7. Πίσω πλευρά ρου συλλέκτη αποτελούμενη από λαμαρίνα γαλβανισμένη ίσια ή τύπου embossed.
  8. Στεγανωτικός δακτύλιος από EPDM.
  9. Κατάλληλος εξαερισμός.

www.iliofar.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ