Selfie στον αέρα με το πιο μικροσκοπικό drone!

16.495 επισκέψεις στο άρθρο

Με το AirSelfie θα βγάλεις τις πιο τρελές φωτογραφίες σε λίγο δευτερόλεπτα. Το μικροσκοπικό drone που χωρά στην τσέπη σου ελέγχεται μέσω κινητού, φτάνει σε ύψος 20 μέτρων και φορτίζει σε περίπου μισή ώρα!

  • Mini drone που χωράει στην τσέπη σου 
Το AirSelfie είναι ένα εύχρηστο και υπερσύγχρονο drone που σε βοηθάει να βγάζεις εναέριες φωτογραφίες selfie και όχι μόνο. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το μικροσκοπικό μέγεθός του και η όμορφη αισθητική του με κατασκευή εξολοκλήρου από αλουμίνιο.
 
  • Μπορεί να «πετάξει» μέχρι και 20 μέτρα
Μπορείτε να βγάλετε τη συσκευή από την ειδική θήκη, η οποία μπαίνει  στο κινητό( προστατεύοντας στην ουσία το drone αλλά και το ίδιο το κινητό) και να απολαύσετε λίγα λεπτά εναέριων φωτογραφιών πριν το ξαναβάλετε πάλι στη θήκη του. Από τεχνικής σκοπιάς, το AirSelfie εξοπλίζεται με μία φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 5 megapixel για λήψη φωτογραφιών και υψηλής ανάλυσης βίντεο. Το μέγιστο ύψος που μπορεί να πετάξει το drone είναι τα 20 μέτρα όπως και η μέγιστη εμβέλειά του.
 
  • Μπορείς να το ελέγχεις εύκολα από το κινητό σου
Η συσκευή είναι συμβατή με τα περισσότερα επώνυμα έξυπνα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά (iPhone  6,6s,7/Huawei P9/Google Pixel/Samsung Galaxy S7 Edge). Το drone συνδέεται με iOS ή Android τηλέφωνα μέσω του ίδιου δικτύου Wi-Fi, όπου οι χρήστες μπορούν να το ελέγχουν μέσω μιας εφαρμογής. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι πτήσης και φωτογράφισης, ανάλογα με το τι θέλετε να τραβήξετε κάθε φορά.
  • Το φορτίζεις full μέσα σε 30 λεπτά ! 
Μπορεί να φορτιστεί μέσα σε 30 λεπτά με τη βοήθεια της μπαταρίας που διαθέτουν οι ειδικές θήκες για το τηλέφωνο ή με αυτόνομη μπαταρία στη περίπτωση που το τηλέφωνό σας δεν είναι συμβατό με τη θήκη και την ενσωματωμένη μπαταρία της.