Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!!

6.539 επισκέψεις στο άρθρο

Η θερμομόνωση των κτιρίων μειώνει την εμφάνιση βλαβών, εξοικονομεί ενέργεια μέχρι 70% και διευκολύνει την καθημερινότητα μας στο σπίτι. Επωφελήσου τώρα από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ Οίκον» που σε χρηματοδοτεί!

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.
Με αφορμή το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ Οίκον που πρόκειται να τρέξει μέσα στον Οκτώβρη και προβλέπει στις επιλέξιμες παρεμβάσεις την τοποθέτηση μόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου, με ΔΩΡΕΑΝ επιδότηση έως και 60%, ακολουθούν μερικά σημαντικά στοιχεία για την εξωτερική και την εσωτερική θερμομόνωση. 
  • Η εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει στο κτίριό σας μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Το σπίτι σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο, τις βροχές, τις ακραίες θερμοκρασίες και όλες τις καιρικές μεταβολές. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης ρωγμών και σχισμών, αυξάνεται η διάρκεια ζωής του κτιρίου και ανεβαίνει η αξία του ακινήτου!
  • Η αξία του ακινήτου σας ανεβαίνει και αναβαθμίζεται σε περίπτωση που επιθυμείτε να το πουλήσετε ή να το νοικιάσετε! 
Εξίσου σημαντικό όφελος για εσάς, είναι η υπεραξία που αποκτάει το ακίνητο σας.  Εκτός από την ενεργειακή ανακαίνιση που προσφέρει η θερμομόνωση και η υγρομόνωση στο κτίριο σας, θα πάρετε και μια πλήρη αισθητική – οπτική ανακαίνιση του εξωτερικού του κτιρίου σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ένα καινούριο, πλήρες ανακαινισμένο κτίριο εξωτερικά.
  • Εάν το κτίριο σας δεν έχει θερμομόνωση και υγρομόνωση, είστε υποχρεωμένοι να το συντηρείτε συχνά, δαπανώντας υπέρογκα ποσά, ανάλογα και την ηλικία του. Μερικές από τις συνέπειες που αποφέρει η μη ύπαρξη θερμομόνωσης είναι οι εξής: 
Εμφάνιση υγρασίας στις εσωτερικές επιφάνειες. Θα δείτε σταγόνες να τρέχουν από τους τοίχους σας και τα ταβάνια σας ή/και δημιουργία γκρίζων και μαύρων κηλίδων και στιγμάτων (δηλαδή την εμφάνιση μύκητα). Το φαινόμενο έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί ιδιοκτήτες να χρειάζεται να βάφουν πολύ συχνά το σπίτι τους (ακόμα και κάθε χρόνο) ή σε περιπτώσεις έντονης υγροποίησης, να παρουσιάζονται σημαντικότερες φθορές (οξείδωση οπλισμού, ρηγματώσεις στους σοβάδες ή ακόμα και αποκόλληση σοβάδων από τα ταβάνια).

Θερμικές Καταπονήσεις! Η μόνωση προστατεύει τα δομικά στοιχεία του κτιρίου σας. Η θερμομόνωση στην ταράτσα, στους τοίχους σας και στην πυλωτή, προστατεύει το ακίνητο σας από τις έντονες θερμικές καταπονήσεις, χειμώνα - καλοκαίρι! 
 
  • Εκτός από το ακίνητό σας, αναβαθμίζεται και η ποιότητα της ζωής σας! Με τη θερμομόνωση θα βάλετε ένα τέλος σε αλλεργίες και άλλες ενοχλήσεις λόγω της υγρασίας! 
Εκτός από τα χρηματικά οφέλη που θα έχετε, από την ενεργειακή ασφάλεια που θα νιώσετε επιτέλους, εξίσου σημαντική είναι και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής που θα έχετε μέσα στο σπίτι σας. Η θερμική άνεση που θα απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας πλέον τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι είναι αξία ανεκτίμητη και ίσως μερικές φορές αξία ισχυρότερη και από το οικονομικό όφελος.

Εσείς πως έχετε μονώσει το κτίριο σας;
Πόσο απαραίτητη πιστεύετε ότι είναι η μόνωση για το σπίτι;

MAPEI HELLAS S.A.