Τεχνολογία για smart homes

ZWave Ελεγκτές

Διαβάστηκε από 2753 αναγνώστες -

Τα ασύρματα κέντρα ελέγχου δρουν ως στατικοί ελεγκτές και είναι επιθυμητοί για να διατηρούν την σταθερότητα ενός μεγάλου δικτύου συσκευών που λειτουργούν με μπαταρία.

 
Η Mobilehome μας δίνει την δυνατότητα να χειρίζεστε το σπίτι σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στο κόσμο και να λαμβάνεται ειδοποιήσεις μέσα από ένα αξιόπιστο και λειτουργικό σύστημα ελέγχου 

Τα Zwave κέντρα ελέγχου είναι η καρδιά ενός συστήματος Zwave.


Είναι εύκολο πλέον να γίνει μετατροπή ενός σπιτιού σε smart home. Η τεχνολογία είναι πολύ μπροστά και εφαρμόζεται όλο και περισσότερο σε όλο τον κόσμο. Ένα σπίτι πλέον μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να σου παρέχει ασφάλεια.

Είναι δυνατόν να ρυθμίσετε και να δημιουργήσετε ένα δίκτυο Zwave αποκλειστικά από ένα τηλεκοντρόλ αλλά συγκεκριμένες λειτουργίες ή δράσεις που ενεργοποιούνται από ημερολογιακό χρονοδιακόπτη και αυτές που ενεργοποιούνται με κάποιο συμβάν, μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ένα κέντρο ελέγχου ή ένα PC που τρέχει ένα λογισμικό αυτοματισμού.

Τα ασύρματα κέντρα ελέγχου είναι μόνιμα συνδεδεμένα αλλά χρειάζονται ελάχιστη ενέργεια για να λειτουργήσουν και συνήθως ελέγχονται από έναν browser μέσω ethernet. To web interface επιτρέπει επίσης την απομακρυσμένη πρόσβαση από ένα κινητό τηλέφωνο πχ smartphone.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ