Δες στο κινητό πόσο ρεύμα καις!

21.137 επισκέψεις στο άρθρο

Ο επαναστατικός μετρητής ηλεκτρικής κατανάλωσης τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε ηλεκτρικό πίνακα επάνω στις ασφάλειες και δεν απαιτεί επιπλέον χώρο. Δες τώρα πόσο ρεύμα καις!

GRUNDFOS
  • Ο μετρητής ηλεκτρικής κατανάλωσης Wibee καταγράφει πόσο ρεύμα καταναλώνεις.
Ο μετρητής ηλεκτρικής κατανάλωσης Wibee είναι ένας αναλυτής/καταγραφικό κατανάλωσης (μονοφασικό ή τριφασικό), που χρησιμοποιεί μια ασύρματη σύνδεση Wi-Fi στο δίκτυο σας για τη λήψη ηλεκτρικών στοιχείων κατανάλωσης από όποια συσκευή θέλεις.
  • Συνδέεις στο κινητό την συσκευή και αυτή μετράει την κατανάλωση ρεύματος του σπιτιού σου.
Βοηθά στην κατανόηση της χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Μέσω του Wi-Fi του χώρου συνδεόμαστε από smartphone, tablet, PC, laptop, cloud βλέπουμε σε πραγματικές τιμές και το ιστορικό της κατανάλωσης (Day,Week,Year), επεμβαίνοντας όπου (θεωρούμε ότι) επιβάλλεται.
 
Το ελέγχεις με:
Smartphone
Tablet (Android, iOS).
PC, Laptop, Cloud.
  • Απλά “κουμπώνει” στον ηλεκτρολογικό πίνακα και δεν πιάνει καθόλου χώρο.
Ο Wibee  προσαρμόζεται εύκολα και απλά στον ηλεκτρολογικό πίνακα, δεν χρειάζονται εργαλεία και δεν πιάνει καθόλου χώρο.
 
Θα ξέρεις τι καίς και πότε καις!
1. Παρατηρείς κατανάλωση.
2. Αλλάζεις συνήθειες, κάνεις μετατροπές.
3. Εξοικονομείς έως και 40% αφού ξέρεις πότε και πόσο σου χρειάζεται να κάψεις.
 
  • Το Wibeee αποθηκεύει τα δεδομένα έτσι ώστε να συγκρίνεις την κατανάλωση του ρεύματος ανά μήνα και να κάνεις οικονομία όταν το θες.
Μόλις συνδεθεί μέσω Wi-Fi, μπορείτε να έχετε πρόσβαση αμέσως στα στιγμιαία δεδομένα χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή PC, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε ηλεκτρική κατανάλωση σας σε πραγματικό χρόνο.
Επιπλέον το Wibeee στέλνει όλα τα δεδομένα σε ένα διακομιστή σε cloud, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε τις καταναλώσεις σας, σε ένα φιλικό προς το χρήστη τρόπο.

Πως θα σου φαινόταν να πάρεις τον έλεγχο του ρεύματος στα χέρια σου;

GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.