1 κεντρική μονάδα χρόνου QAX913-9 (1) 1 ελεγκτής πολλαπλών λειτουργιών RRV934 (19)

1 κεντρική μονάδα χώρου QAX913-9 (1) 1 ελεγκτής πολλαπλών λειτουργιών RRV934 (19) 1 on/off διακόπτης (24)

1 κεντρική μονάδα χώρου QAX913-9 (1) 1 αισθητήριο εξωτερικής θερμοκρασίας QAC910 (14) 1 ελεγκτής πολλαπλών λειτουργιών RRV934 (19)

SIEMENS

Διαβάστηκε από 18911 αναγνώστες -

Το SyncoTM living από τη Siemens, είναι ένα σύστημα αυτοματισμού κατοικίας το οποίο συνδυάζει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες και δυνατότητες χρησιμοποιώντας ελεγκτές και αισθητήρια που προγραμματίζονται εύκολα και γρήγορα μέσω μίας κεντρικής μονάδας. Η θερμοκρασία κάθε χώρου μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με ένα ανεξάρτητο χρονοπρόγραμμα, προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης στους χώρους, αλλά και κεντρική και απομακρυσμένη επίβλεψη και έλεγχο εάν απαιτηθεί.


Το SyncoTM living έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με την ομάδα ασύρματων προϊόντων instabus KNX, ώστε να εξασφαλιστούν ο έλεγχος φωτισμού και περσίδων, ο έλεγχος αυτόματου ποτίσματος και οι λειτουργίες ασφαλείας, όπως ο συναγερμός η πυρανίχνευση ή και ο συνδυασμός του φωτισμού με συναγερμό παραβίασης παραθύρου κ.α.
Στις δυνατότητες του συστήματος συμπεριλαμβάνεται και λειτουργία για τις μονάδες ανάκτησης ενέργειας.
Ο έλεγχος της εγκατάστασης αερισμού γίνεται μέσω :
 • Της κεντρικής μονάδος για το διαμέρισμα QAX913-9 
 • 2 επαφές αερισμού για την επιλογή λειτουργίας αερισμού
 • Το αισθητήριο υγρασίας QFA2000 
 • Το αισθητήριο ποιότητας αέρα χώρου QPA63.1 
Μέσω του ελεγκτή πολλαπλών λειτουργιών RRV934, μπορούμε να παρακολουθούμε μία εγκατάσταση αερισμού με έως 3 ταχύτητες ανεμιστήρα.
Η επιλογή βαθμίδας επηρεάζεται από :
 • Χειροκίνητες επιλογές
 • Χρονοδιακόπτη χώρου
 • Πρόγραμμα απουσίας και διακοπών 
 • Επαφή αερισμού 1–2
 • Αισθητήριο υγρασίας (20)
 • Αισθητήριο ποιότητας εσωτερικού χώρου (21)
 • Λειτουργία παραθύρου αερισμού 
 • Συναγερμό καπνού
Τα αισθητήρια ποιότητας αέρα και υγρασίας εγκαθίστανται σε χώρο αναφοράς για το διαμέρισμα. Εάν τα αισθητήρια τοποθετηθούν στον αεραγωγό επιστροφής και η εφαρμογή αερισμού απενεργοποιηθεί, δεν θα υπάρχει παροχή αέρα και έτσι ο έλεγχος θα έχει πρόβλημα. Σε κάθε διαμέρισμα μπορεί να εγκατασταθεί το πολύ 1 αισθητήριο.

Λειτουργία καμινάδας
Εάν σε ένα χώρου έχουμε σύστημα αερισμού και ανοιχτό τζάκι, προφανώς δεν θα πρέπει να έχουμε συνθήκες υπό-πίεσης, διότι επιβλαβή αέρια από το τζάκι θα εισέλθουν στο χώρο. Για να αποφύγουμε την υπο-πίεση στο χώρο, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα διακόπτη στην καμινάδα, που να επιτρέπει στον χρήστη να απενεργοποιεί την εγκατάσταση αερισμού. Η κεντρική μονάδα χώρου υποδεικνύει πότε η λειτουργία καμινάδας είναι ενεργή.

Νυχτερινός δροσισμός

Όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία «Νυχτερινός δροσισμός», ουσιαστικά εισάγουμε δροσερό αέρα στο χώρο το βράδυ σε καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να μειώσουμε την θερμοκρασία του χώρου.
Για την θερμοκρασία σε κάθε χώρο υπάρχουν διαθέσιμες 2 επιλογές:
 • Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου QAA910 (3), το οποίο μας δείχνει μόνο την θερμοκρασία 
 • Μονάδα χώρου QAW910 (2), για να έχουμε τη θερμοκρασία χώρου και επιλογή επιθυμητής τιμής, κατάστασης λειτουργίας και επέκτασης της κατάστασης άνεσης 

Siemens AE

Αγησιλάου 6-8, ΤΚ.151 23
Μαρούσι
Tηλ.: 210 6864-111
Fax: 210 6864-299
Email: [email protected]
Site: www.siemens.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

 • KLEEMANN: Η #1 εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα

  Με έτος ίδρυσης το 1983 στο Κιλκίς, η KLEEMANN είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην τοπική και παγκόσμια αγορά, παρέχοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία καθώς επίσης ανυψωτικά συστήματα, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, ανελκυστήρες πλοίων και υποσυστήματα ανελκυστήρων. τηλ: 2341038100 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού

  Πρωτοπόρος στα συστήματα Αερισμού και Ανάκτησης Ενέργειας, διαθέτει υψηλό επίπεδο ειδίκευσης, εξαιρετική τεχνογνωσία, προηγμένη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων. Έχει εγκαταστήσει συστήματα της στα πρώτα παθητικά σπίτια στην Ελλάδα. τηλ: 2105789766 Περισσότερα
 • Φρέσκος Αέρας – τώρα πια τόσο απλά

  get Air HellasΗ επανάσταση στον οικιακό  μη κεντρικό αερισμό.
  Το SmartFan, το πιο ολοκληρωμένο, αθόρυβο και  πιο αποδοτικό ελεγχόμενο σύστημα αερισμού στο σπίτι με ανάκτηση θερμότητας στην κατηγορία  του. τηλ: 2104403484, 2299071800 Περισσότερα