Η QLEEN για τη συνεργασία της με τη γερμανική LEHMANN KG

8.959 επισκέψεις στο άρθρο

Ο καθαρισμός με απιονισμένο νερό είναι ο προτεινόμενος από τις κατασκευάστριες εταιρείες φωτοβολταϊκών πλαισίων

Η QLEEN HELLAS έχει από τον Δεκέμβριο του 2013 την αποκλειστική διάθεση και το service για όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία των προϊόντων PURAQLEEN, ROTAQLEEN, QLEEN και LEWI της Γερμανικής εταιρείας LEHMANN KG www.lehmann-kg.com

Kοινοποίησε το »


Η παράδοση και η εμπειρία της εταιρείας LEHMANN KG αποδεικνύεται καθημερινά από το 1895. Στις μέρες μας η LEHMANN KG είναι πρωτοπόρος εταιρεία στα συστήματα καθαρισμών Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, εξωτερικών καθαρισμών κτιρίων, σκαφών και γενικής χρήσης.
Η ανάπτυξη και η παραγωγή όλων των προϊόντων μας γίνεται στη Γερμανία, είναι πιστοποιημένα, συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών και είναι επιλέξιμα από όλα τα χρηματοδοτικά ή επιδοτούμενα προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός νόμος κλπ.

Τα προϊόντα μας είναι πρωτοπόρα για την Ευρωπαϊκή αγορά, βραβευμένα το 2004 και 2009 στις διεθνείς εκθέσεις για την καινοτομία, για την ασφάλεια, την ποιότητά, την τεχνολογία τους και την ευκολία που παρέχουν στον επαγγελματία.
  • Είναι plug and play από έναν χρήστη τηλεχειριζόμενα, εργάζονται αδιάκοπα με ρεύμα 24V DC με απόλυτη ασφάλεια.
  • Είναι απόλυτα ασφαλή για τον χρήστη, το περιβάλλον και τα Φ/Β πλαίσια.
  • Έχουν μικρή κατανάλωση νερού (300 λίτρα για να καθαρίσουμε Φ/Β σύστημα 100 KW) και ισχύος (400W).
  • Έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης.
  • Είναι εύκολα στην μεταφορά, αποθήκευση, πολύ απλά στην χρήση τους και έχουν μόνο ένα αναλώσιμο την ρητίνη απιονισμού.
  • Οι περιστρεφόμενες βούρτσες ROTAQLEEN μπορούν να καθαρίζουν με ασφάλεια εύκολα και γρήγορα μεγάλες επιφάνειες και εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο για τον επαγγελματία.
  • Τα κοντάρια QLEEN CARBON POLES - TITAN POLES μας επιτρέπουν να καθαρίζουμε με ασφάλεια σε ύψος ή μήκος μεγαλύτερο των 20 μέτρων.
Ως αναγνώριση αυτών στο πελατολόγιο μας εντάσσονται ήδη οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των Φ/Β συστημάτων, κτιρίων και σκαφών.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης απιονισμένου νερού με μία ματιά :
  • Επαναφέρει το γυαλί του Φ/Β πλαισίου στην αρχική του κατάσταση.
  • Αυξάνει το χρονικό διάστημα μέχρι τον επόμενο καθαρισμό.
  • Διατηρεί το γυαλί του Φ/Β πλαισίου στην αρχική του κατάσταση, αφαιρώντας ότι βλέπουμε με το μάτι μας (σκόνη, γύρη, ατμοσφαιρικοί ρύποι, περιττώματα  πτηνών, εντόμων)  αλλά και αυτά που δεν βλέπουμε και είναι τα στοιχεία που εισχωρούν στους πόρους του γυαλιού και το αλλοιώνουν με τον χρόνο. 
  • Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που καθαρίζονται τακτικά με απιονισμένο νερό παράγουν στο maximum, δεν παρουσιάζουν απώλεια παραγωγής και η διάρκεια ζωής τους φτάνει στο χρόνο που ορίζει ο κατασκευαστής τους.
Ο καθαρισμός με απιονισμένο νερό είναι ο προτεινόμενος από τις κατασκευάστριες εταιρείες φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Το service (προληπτικό ή επεμβατικό) των συστημάτων μας παρέχεται ανάλογα με την επιλογή σας είτε στην Αθήνα, είτε στην έδρα σας.

QLEEN HELLAS
Κολοκοτρώνη 22-26, Αθήνα
Τηλέφωνο:  210 3230307, 6980 110200
E-mail:  [email protected]
Site: www.qleen.gr
 
 

Kοινοποίησε το »