Εξοικονόμηση 100.000 ευρώ μέσω net metering

Διαβάστηκε από 1785 αναγνώστες -

Το Σεπτέμβριο του 2016 κλείνει αισίως ένα χρόνο λειτουργίας το πρώτο –και μέχρι σήμερα μεγαλύτερο- Φ/Β σύστημα με ενεργειακό συμψηφισμό ( net metering ) στην Ελλάδα, στο κτίριο του ομίλου Ιντερσαλόνικα στη Θεσσαλονίκη.

 
Η εταιρεία ECO//SUN  προμήθευσε τα Φ/Β πλαίσια τόσο για το σύστημα με net metering, στο κτίριο του ομίλου Ιντερσαλόνικα, όσο και για τα υπόλοιπα Φ/Β συστήματα του ομίλου, φτάνοντας σε μία συνολική εγκατεστημένη ισχύ  ύψους 320KW.  

Σε όλες τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν Φ/Β πλαίσια ECO//SUN ισχύος 250W. Η επένδυση αυτή εκτιμάται ότι θα αποφέρει ετήσια εξοικονόμηση 100.000 ευρώ στον οικονομικό προγραμματισμό του ομίλου. Η άμεση μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος ανέρχεται  συνολικά στα ή 210.000kg CO2.

Η ECO//SUN ιδρύθηκε το 1996 με έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Η οργάνωση, η ανάπτυξη και η εξάπλωση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, έχει καθιερώσει σήμερα την ECO//SUN ένα αξιόπιστο συνεργάτη, που είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο των ενεργειακών αναγκών των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και δοκιμασμένες λύσεις.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ