Δες πώς δεν θα πληρώσεις ξανά λογαριασμό ρεύματος!

Δες πώς δεν θα πληρώσεις ξανά λογαριασμό ρεύματος!

  • Δες πώς δεν θα πληρώσεις ξανά λογαριασμό ρεύματος!
  • Δες πώς δεν θα πληρώσεις ξανά λογαριασμό ρεύματος!

Δες πώς δεν θα πληρώσεις ξανά λογαριασμό ρεύματος!

13.794 επισκέψεις στο άρθρο (04/10/2023)
Σχολιάστε

Με το Net metering έχεις την δυνατότητα να μηδενίσεις τα έξοδα για ρεύμα, να έχεις δωρεάν θέρμανση, με μια αντλία θερμότητας και να αναβαθμίσεις το σπίτι σου!

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε

Το Net Metering  σου δίνει την δυνατότητα να παράγεις το ρεύμα που έχεις ανάγκη και έτσι να απαλλαγείς από τα έξοδα για ηλεκτρισμό (η τιμή της kWh άλλωστε έχει αυξητική τάση). Συν ότι ξενοιάζεις από τις μελλοντικές αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος. Είναι από τις πλέον συμφέρουσες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων και έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Ασε τον ήλιο να πληρώνει την ΔΕΗ
  • Μπορείς να επεκτείνεις το σύστημα σου και να έχεις δωρεάν θέρμανση για πάντα.
Mε την παράλληλη χρήση αντλιών θερμότητας, που αποτελεί την βέλτιστη λύση εξασφαλίζεις εκτός από το ρεύμα και δωρεάν θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για πάντα. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας, πετυχαίνουμε έως και 6 φορές μεγαλύτερες αποδόσεις σε σύγκριση με τους τρόπους θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας μπορούμε να έχουμε μικρότερο κόστος για την θέρμανση της κατοικίας μας από 50%-70%. Το πόσο μικρότερο κόστος θα έχουμε εξαρτάται από το κόστος πετρελαίου, το κόστος του ρεύματος, την θερμομόνωση της κατοικίας και τις εξωτερικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.
  • Γιατί να πληρώνεις τη ΔΕΗ; Αναβάθμισε το σπίτι σου!
Κάνεις μια εγκατάσταση με φωτοβολταϊκά, που μπαίνει είτε στην σκεπή/ταράτσα είτε σε μια μικρή έκταση δίπλα στο σπίτι σου. Τα φωτοβολταϊκά παίρνουν την ενέργεια του ήλιου και την κάνουν ηλεκτρική. Έτσι παράγεις ο ίδιος το ρεύμα που χρειάζεται το σπίτι σου. Ταυτόχρονα συνδέεσαι με το κεντρικό δίκτυο της ΔΕΗ και αποθηκεύεις προσωρινά το ρεύμα σου, για να το χρησιμοποιήσεις όποτε το χρειαστείς. Κανονικά σε μία εγκατάσταση που παράγεις θα χρειαζόταν ένας χώρος  με μεγάλη μπαταρία για να αποθηκεύεις ενέργεια. Αυτό που συμφέρει περισσότερο όμως είναι να συνδεθείς με το δίκτυο της ΔΕΗ στο οποίο αποθηκεύεις την ενέργεια που παράγεις. Από το δίκτυο μετά παίρνεις πίσω όσο ρεύμα χρειάζεσαι. Αν στο τέλος του μήνα έχεις δώσει στη ΔΕΗ παραπάνω ρεύμα απ όσο έχει κάψει το χρησιμοποιείς τον επόμενο. Αλλιώς πληρώνεις την διαφορά.
  • Φτιάξε μια περιουσία για τα παιδιά σου.
Μέσα σε περίπου 5 χρόνια θα έχεις αποσβέσει τα χρήματα που θα έχεις δώσει για την εγκατάσταση και στη συνέχεια με τα φωτοβολταϊκά σου να λειτουργούν ο λογαριασμός του ρεύματος ολοένα και θα μειώνεται.Δεν υπάρχει σχέση χρηματικής δοσοληψίας με το κράτος, λόγω του ότι γίνεται απλά συμψηφισμός της ενέργειας που παράγεις με αυτή που καταναλώνεις και τέλος, πολύ σημαντικό είναι πως αναβαθμίζεις την ενεργειακή κλάση και την αξία του ακινήτου σου, εναρμονισμένο με τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό. Μια περιουσία για τα παιδιά σου.

Μήπως είναι η κατάλληλη λύση και για το εξοχικό σου;

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC