Σαν ομπρέλα!(vid)

Διαβάστηκε από 9429 αναγνώστες -

Ανεμογεννήτρια σε μέγεθος ομπρέλας σου δίνει ρεύμα όπου και να σαι, ζυγίζει μόνο 2 κιλά και το παραπάνω ρεύμα το αποθηκεύει σε μπαταρία για όταν το χρειαστείς

 
Βγήκε ανεμογεννήτρια «τσέπης» που την παίρνεις μαζί στις διακοπές
Ελαφριά, πτυσσόμενη και με γρήγορο άνοιγμα, μία νέα φορητή ανεμογεννήτρια φιλοδοξεί να αποτελέσει μία βιώσιμη λύση, για αυτονομία σε περιοχές όπου δεν υπάρχει δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όταν αναζητούμε φορητές λύσεις για αυτονομία, συνήθως επικεντρωνόμαστε στην αγορά των φωτοβολταϊκών, όπου νέα προϊόντα λανσάρονται συνεχώς, με την τεχνολογία να βελτιώνεται και τις τιμές να μειώνονται.
Ζυγίζει μόνο 2 κιλά! Με το ένα χέρι την μετακινείς
Ζυγίζει 2 κιλά, έχει το μέγεθος μιας ομπρέλας και την ικανότητα να παράγει 5 Watts σε ταχύτητα ανέμου 18 χλμ ανά ώρα. Το βασικό είναι ότι δεν πιάνει χώρο, δεν είναι μπελαλίδικη στο στήσιμο και σε καλύπτει παντού! (δεν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα χωρίς τουλάχιστον ελαφρύ αεράκι)
Θα έχεις ρεύμα όπου και να σαι για όλες τις συσκευές σου
Τώρα φαντάσου πως είσαι διακοπές (βουνό ή θάλασσα ανάλογα με την προτίμηση ) και ακούς το κινητό να κάνει αυτόν τον απειλητικό ήχο που κάνει όταν τελειώνει η μπαταρία… Δεν αγχώνεσαι, το κουμπώνεις στην παροχή από την ανεμογεννήτρια για λίγες ώρες και είσαι καλυμμένος και για τις επόμενες μέρες. Το ίδιο και με το Laptop σου!
Όταν δεν χρειάζεσαι ρεύμα το αποθηκεύει σε μπαταρία για αργότερα
Φυσικά μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που για κάποιες ώρες να έχει άπνοια και να μην παράγει ενέργεια από την ανεμογεννήτρια. Γι αυτές τις περιπτώσεις όμως έχεις και το back up ρεύμα στην μπαταρία που έχει αποθηκευτεί εκεί γι αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ