Toshiba Estia Σειρά 5: Κορυφαία Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Όλες τις Συνθήκες Λειτουργίας!

4.494 επισκέψεις στο άρθρο

Οι νέες αντλίες θερμότητας Toshiba Estia & Estia Powerful με κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας Estia και  Estia Powerful Σειρά 5 με εξαιρετικά υψηλή απόδοση στη θέρμανση, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και τον δροσισμό, σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, πλήρους ή μερικού φορτίου.

Η κορυφαία απόδοση COP 4.90 και SCOP 5.68 αποδεικνύουν την πραγματική υπεροχή της Toshiba στην κατηγορία. Η μονάδα μπορεί να παρέχει θέρμανση ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία -25οC, και ζεστό νερό χρήσης από +40οC έως +75οC.  Επιπλέον, η σειρά ESTIA Powerful διατηρηθεί την ονομαστική θερμική ισχύ της ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία έως -15οC. Η απόδοση μερικού φορτίου (ns) είναι έως και 163%, ξεπερνώντας τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας. Παράλληλα, η λειτουργία master/slave επιτρέπει τη λειτουργία και έλεγχο 8 μονάδων σε παράλληλη λειτουργία.

Αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, για εγκατάσταση τόσο σε νεόκτιστες όσο και σε ανακαινιζόμενες κατοικίες ή μικρομεσαίους επαγγελματικούς χώρους. Η Estia μπορεί να αντικαταστήσει ή να συνδυαστεί με παραδοσιακούς καυστήρες και είναι συμβατή με τους περισσότερους τύπους θερμαντικών σωμάτων.

Οι αντλίες θερμότητας Toshiba Estia και Estia Powerful κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές Twin-Rotary Inverter, εξασφαλίζοντας  τόσο την υψηλή ενεργειακή απόδοση όσο και την αξιόπιστη λειτουργία σε βάθος  χρόνου.  Διαθέτουν επίσης υψηλής απόδοσης εναλλάκτη θερμότητας  και εφεδρικό ηλεκτρικό θερμαντήρα με προαιρετικές τιμές  kW,  παρέχοντας περαιτέρω υποστήριξη σε ακραίες συνθήκες.  Μέσα από το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου, η υδραυλική μονάδα συνδέεται με το δοχείο παραγωγής και αποθήκευσης  ζεστού νερού χρήσης.  Επιπλέον, διαθέτει έλεγχο αντιβακτηριδιακής προστασίας αυξάνοντας τη θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης μέσα στο δοχείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να είναι καθαρό από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Ένα νέο, εύχρηστο τηλεχειριστήριο με μεγάλη οθόνη δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού λειτουργιών, με έως και 10 διαφορετικές ρυθμίσεις ημερησίως. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέρμανση σε μία ή δύο ζώνες, την θερμοκρασία ζεστού νερού χρήσης ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε άμεσα επιπλέον ζεστό νερό χρήσης. Η νυχτερινή λειτουργία (Night Mode) εξοικονομεί χρήματα μειώνοντας τη θερμοκρασία του νερού για προκαθορισμένες ώρες ενώ η ήσυχη λειτουργία (Quiet Mode) θέτει την εξωτερική μονάδα σε αθόρυβη λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.toshiba-aircon.gr