SUMEC Energy, ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις

SUMEC Energy, ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις

6.649 επισκέψεις στο άρθρο (06/02/2024)
Σχολιάστε

Η SUMEC Energy είναι ένας παγκόσμιας εμβέλειας πάροχος λύσεων καθαρής ενέργειας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η SUMEC Energy παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις, αδιάλειπτο ενεργειακό εφοδιασμό, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας, εξοικονόμηση και αποθήκευση ενέργειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Αξιοποιώντας τα πιο πρωτοποριακά επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, η εταιρεία κατασκευάζει τα πιο αποδοτικά φωτοβολταϊκά συστήματα, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και συνεργάζεται μαζί σας για τις βέλτιστες χρηματοοικονομικές λύσεις φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στόχος της SUMEC Energy η δημιουργία διαρκούς οικονομικής, κοινωνικής και οικολογικής αξίας, για επενδυτές και χρήστες ηλεκτρικής ενέργειας σε όλον τον κόσμο.

Στηριζόμενη στο παγκόσμιο δίκτυό της και την ολοκληρωμένη αλυσίδα καινοτόμων προϊόντων και πρωτοποριακών υπηρεσιών, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις που ενσωματώνουν την αποτελεσματικότερη εύρεση και διαχείριση πόρων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εύρεση των βέλτιστων χρηματοδοτικών λύσεων και την υλοποίηση έργων «με το κλειδί στο χέρι».
 
SUMEC A.E.
Ομήρου 8, 10564 Αθήνα
Τηλ.: 211 10 77733
Δείτε περισσότερα στο: www.sumec.com