Πόσιμο νερό για όλους από την Υδάτωρ Α.Ε.

3.899 επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδάτωρ Α.Ε., από το 1969, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για τη διαχείριση καθαρού νερού και λυμάτων.

Η Υδάτωρ Α.Ε., από το 1969, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για τη διαχείριση καθαρού νερού και λυμάτων. Είναι ο επίσημος διανομέας της Xylem, κορυφαίας εταιρείας στην τεχνολογία νερού στην παγκόσμια αγορά, με τα ευρέως αναγνωρισμένα προϊόντα, FLYGT-LOWARA-GODWIN-SANITAIRE-WEDECO καθώς και άλλων καταξιωμένων εταιρειών στον κλάδο, όπως SEKO, ETNA, WELLPUMPS, GWS, SFAκαι OASE.

Με μόνιμο προσανατολισμό στην εύρεση καινοτόμων προϊόντων και με γνώμονα την προσφορά ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων και λύσεων, με μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ξεκίνησε τη συνεργασία με τη ZeroMassWater, εισάγοντας στην ελληνική αγορά το SOURCE.

ToSOURCE είναι το μοναδικό αυτόνομο, πλήρως ανανεώσιμο σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού από τον ατμοσφαιρικό αέρα με τη βοήθεια ήλιου. Το υπερσύγχρονο μοντέλο του SOURCE, σύμφωνο με τα CE πρότυπα, διαθέτει πλήθος ευρεσιτεχνιών και υψηλής ποιότητας υλικών προσφέροντας σε εσάς ένα υγιεινό, εύγευστο, ιδανικό για πόση νερό.
 
Το SOURCE™ λειτουργεί μέσω απλών διεργασιών ως εξής:
• Ο ατμοσφαιρικός αέρας εισέρχεται στο σύστημα και η υγρασία που περιέχει απορροφάται από το ειδικό υδροσκοπικό υλικό.
• Η παρεχόμενη θερμότητα από τον ήλιο δημιουργεί εξάτμιση της υγρασίας και οι υδρατμοί οδηγούνται στον συμπυκνωτή του συστήματος. Εκεί υγροποιούνται και το παραγόμενο νερό συλλέγεται στο ενσωματωμένο δοχείο.
• Ο εμπλουτισμός του νερού με μεταλλικά στοιχεία (Ca: ασβέστιο, Mg: μαγνήσιο)  βελτιστοποιεί τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά του και επιπλέον, με τη χρήση όζον και διαρκούς παρεχόμενης κίνησης, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα του νερού στο χρόνο.
• Το νερό διοχετεύεται σε ένα τελικό στάδιο φίλτρανσης και από εκεί διατίθεται για κατανάλωση.
• Κάθε πλαίσιο- Hydropanel συνδέεται με την εφαρμογή SOURCE, και μέσω αισθητήρων προσφέρει άμεση παρακολούθηση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των αποθεμάτων.
Κάθε Hydropanel, διαστάσεων 2,4 μ x 1,2 μ x 0.5 μ, βάρους 160 κιλών, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει 30 λίτρα στο ενσωματωμένο δοχείο του.
 
Η παραγωγή SOURCE- Hydropanel εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και της εποχής. Η μέση παραγωγή ενός Ηydropanel κυμαίνεται από 2 έως 6 λίτρα νερού ημερησίως, δηλαδή 4-12 μπουκάλια των 500ml, και δίνεται η δυνατότητα διανομής του στην υπάρχουσα ή σε νέα υδραυλική εγκατάσταση, με πίεση 5,5 bar.

ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.
14o χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας
14564, Κηφισιά Αττικής, Ελλάδα
Τηλ: 210 801 0002  
e-mail: [email protected]
www.Idator.gr