Νέα μεγάλη διαφημιστική καμπάνια της EUROPA

2.204 επισκέψεις στο άρθρο

Η EUROPA ξαναβγαίνει δυναμικά με νέα μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μεγάλα μέσα της χώρας, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Η καμπάνια έρχεται να ενισχύσει την ήδη υψηλή αναγνωρισιμότητα της EUROPA, κάνοντας αναφορά σε διαχρονικές αξίες και σύμβολα που είναι «ποτισμένα» στην ιδιοσυγκρασία και την κουλτούρα της χώρας, των ανθρώπων της, και της εταιρείας. Αξίες όπως:
  • η αρχοντιά, που διέπει την αισθητική και ποιότητα των προϊόντων της EUROPA,
  • η λεβεντιά, που συμβολίζει την ορθή επιχειρηματική συμπεριφορά και πρακτική,
  • η δημιουργικότητα, που αναδεικνύει την διάθεση για εξέλιξη,
  • το λευκό και το γαλάζιο, που εκφράζει την ελληνικότητα των προϊόντων της,
  • και τέλος η οικογένεια που συμβολίζει την σημασία που δίνει η EUROPA στις διαχρονικές ανθρώπινες σχέσεις.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ελληνικότητα της εταιρίας που σηματοδοτείται σε όλα τα πλάνα του διαφημιστικού σποτ, τα οποία προέρχονται από καθαρώς ελληνικά τοπία, με ελληνικούς χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές. Οι εικόνες συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση του διάσημου έλληνα συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, τον οποίο και ευχαριστεί η EUROPA για την άψογη συνεργασία και τον αμοιβαίο ενθουσιασμό. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, σε πείσμα των καιρών, η EUROPA διατήρησε το σύνολο των παραγωγικών της μονάδων στην Ελλάδα, στηρίζοντας εκατοντάδες οικογένειες και τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας καίρια στο ελληνικό ΑΕΠ.

Το πρόγραμμα προβολής του νέου διαφημιστικού σποτ, συνδυάζει τα κυριότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σε prime time θέσεις και ώρες. Παράλληλες ενέργειες προβολής τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε λοιπά μέσα, συμπληρώνουν την τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια.

Η EUROPA, σε όλες τις μετρήσεις, κατέχει με διαφορά τα πρωτεία της αναγνωρισιμότητας του καταναλωτικού κοινού στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Με συνέπεια και συνέχεια, ενισχύει το εταιρικό της brand, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση και στήριξη του τεράστιου δικτύου κατασκευαστών της.

Για το βίντεο της καμπάνιας πατήστε εδώ.

Γιατί η Europa είναι δίπλα σας, Μια για Πάντα!