Amerisolar AS-8M120-HC 590/600W

Amerisolar AS-8M120-HC 590/600W

Νέα Σειρά Πλαισίων: Amerisolar AS-8M120-HC 590/600W

2.924 επισκέψεις στο άρθρο

NanoDomi-Amerisolar. Νέα Σειρά Πλαισίων: Amerisolar AS-8M120-HC 590/600W. Περισσότερη ισχύς / Αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά AS-7M144-HC με το πλαίσιο των 540W, η Amerisolar επιστρέφει δυναμικά και μας παρουσιάζει τη νέα της σειρά πλαισίων AS-8M120-HC!

Κοινοποίησέ το »


Η νέα σειρά μας εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη ισχύ (590W και 600W), συν τις καινοτομίες και όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα που διαθέτουν  τα πλαίσια της Amerisolar.

Σε συνδυασμό με τη νέα εγγύηση, που σας καλύπτει 20 χρόνια για το υλικό του πλαισίου και 30 χρόνια για την απόδοσή του, η Amerisolar σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, ακόμα καλύτερη απόδοση, καθώς και την αξιοπιστία/ασφάλεια που χρειάζεστε για την επένδυσή σας!

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ !
 
Γιατί να επιλέξετε πλαίσια Amerisolar από την NanoDomi

Στη NanoDomi κύρια επιδίωξη τους, είναι να παρέχουν τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο εξοπλισμό στην αγορά βελτιστοποιώντας την σχέση τιμής - οφέλους - ποιότητας.

Έχοντας θέσει ένα τέτοιο στόχο, δεν θα μπορούσαν παρά να ανανεώσουν την συνεργασία τους με την Amerisolar, Worldwide Energy and Manufacturing USA Co. Ltd παραμένοντας επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωποςτης σε όλη την Ελλάδα, μέχρι το 2024 προσφέροντας:
  • Μεγάλο απόθεμα πιστοποιημένων πλαισίων Amerisolar.
  • Έτοιμα προς παράδοση πλαίσια Amerisolar  για έργα net metering.
  • Εξαιρετικές τιμές για όλους τους κωδικούς.
Η διαφορά τους με οποιοδήποτε άλλο προμηθευτή, είναι ότι έχουν μια συνεχή παρουσία με swap στοκ στην Αθήνα, καλύπτοντας τις ανάγκες για claim εντός εγγύησης, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Amerisolar.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν <1/1000 claim τα τελευταία 10 χρόνια.
 
Διαβάστε περισσότερα για την συνεργασία τους με την Amerisolar καθώς και για όλα τα προϊόντα της στην σελίδα τους.
 

Κοινοποίησέ το »