NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

2.388 επισκέψεις στο άρθρο

Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp (5x 500 kWp, 4 x 100kWp)

Η NanoDomi, σε συνέχεια της καθιέρωσής της ως μια από τους μεγαλύτερους διανομείς Φ/Β εξοπλισμού στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει σημαντικό μερίδιο έργων αυτοπαραγωγής-με το πακέτο Amerisolar-KOSTAL-AlumilSolar, ενώ επιβεβαιώνει τη θέση της και στα μεγάλα έργα με τη σύναψη συμφωνιών για την προμήθεια Φ/Β πλαισίων Amerisolar συνολικής ισχύος 2,9MWp. 

Αξίζει να σημειωθεί η ταχύτητα και αξιοπιστία των παραδόσεων καθώς όλα τα έργα που είχαν συμφωνηθεί τον Μάρτιο ήδη βρίσκονται στα έργα στην Ελλάδα.

Η 10ετής παρουσία της NanoDomi στην αγορά και η δοκιμασμένη λύση των Φ/Β πλαισίων Amerisolar, χάρη της υψηλής ποιότητας και πληθώρας χαρακτηριστικών όπως, GradeA επώνυμες κυψέλες, περισσότερες πιστοποιήσεις από τις υπόλοιπες εταιρίες και κυρίως διεθνή παρουσία σε μεγάλα έργα στην Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία, Ωκεανία και Αφρική, έκαναν τη διαφορά και στην Ελληνική αγορά. Καθοριστική και η συμβολή του δικτύου επίσημων διανομέων και συνεργαζόμενων τεχνικών εταιριών μας στην διεκδίκηση των μεγάλων έργων.

Καθοριστικός παράγοντας στην προτίμηση των πλαισίων Amerisolar-εκτός της ανταγωνιστικής των τιμής, έπαιξε και η διαρκής παρουσία του στοκ στις αποθήκες μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες εταιρίες που κατά καιρούς διένειμαν διάφορες μάρκες Φ/Β πλαίσια στην αγορά, δεν διέθεταν καθόλου η άλλοτε ούτε επαρκές stock, ούτε σύστημα διαχείρισης εγγυήσεων αντίστοιχο με το swapstock της NanoDomi ενώ έχουμε <1/1000 claimαντικατάστασης πλαισίων τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι όροι εγγύησης της εταιρίας Amerisolar καλύπτουν το προϊόν, ωστόσο εμείς δρούμε υποστηρικτικά με swapstock για όσα χρόνια είμαστε επίσημοι διανομείς ώστε να εκτελούνται πιο γρήγορα τα αιτήματα. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται αφού το swapstock είναι διαθέσιμο μόνον για αγορές Amerisolar από το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών της  NanoDomi.

Σημαντικό πλεονέκτημα εκτός από το ανταγωνιστικό κόστος των Φ/Β πλαισίων Amerisolar, είναι η ποικιλία λύσεων που δίνει εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε πελάτη ανάλογα με τις ιδιομορφίες της περιοχής και κάθε χώρου εγκατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι επενδυτές – ιδιοκτήτες εταιριών παραγωγής ενέργειας, όπως και οι ενεργειακοί μηχανικοί τους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τις παρακάτω λύσεις, με ποικιλία μεγέθους, τύπου κυψέλης και τεχνολογίας:
AS-P6-330 (2*1m μέγεθος 72 cells)  (Συμβόλαια 3x 500kW, 100kw)
AS-6M-360 PERC (2*1m μέγεθος 72 cells) (Συμφωνία 500kw)
AS-30P6-280 (1,65*1m 60 cells)  (Συμφωνία 3x100kW)
AS-6M30-310 PERC (1,65*1m 60 cells)  (Συμφωνία 500kW)
 
Η NanoDomi, δραστηριοποιείται στην προμήθεια, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και άλλων συστημάτων Α.Π.Ε όπως: αντλίες θερμότητας, Λαμπτήρες LED & αυτόνομα φωτιστικά καθώς και σε άλλες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Έχουμε πιστοποιηθεί από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης (EQA) για την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας που ακολουθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO9001:2008, διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Από το 2015, είμαστε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Amerisolar Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή Φωτοβολταϊκών πλαισίων. Με έδρα την Αμερική και έτος ίδρυσης το 1993, η 25-ετής εμπειρία και εξειδίκευση της Amerisolar, αποτελεί εγγύηση για τα προϊόντα της, η οποία αποδεικνύεται από 136 Πατέντες, το πλήθος των πιστοποιήσεων που ακολουθούν τα προϊόντα και τα εργοστάσια παραγωγής (UL, TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001, "GoldenSun", κα) καθώς και την πολυετή εγγύηση (12 χρόνια για το υλικό και 30 χρόνια εγγύησης απόδοσης). Η παραγωγική δυνατότητα της Amerisolar είναι 1GW (2014) παγκοσμίως στα 5 εργοστάσιά της (USA, Κίνα, Ταιβάν, Βιετνάμ, Νότια Κορέα).

Από το 2016, η NanoDomi, είναι επίσημος (και ο μεγαλύτερος) εισαγωγέας-διανομέας της KOSTAL για την Ελλάδα. Το 2017, συμπεριλάβαμε στο μίγμα των ενεργειακών μας προϊόντων τις βάσεις Alumil, ως επίσημος διανομέας για τη Nότια Ελλάδα τα προϊόντα της Alumil με στοκ για άμεση παραλαβή από τις αποθήκες μας στον Ασπρόπυργο (για τις στάνταρντ λύσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες www.nanodomi.com ή καλέστε στο 2103629581