Μία νέα εποχή αρχίζει με έμπνευση, χρώμα και ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ασφάλεια

1.735 επισκέψεις στο άρθρο

Ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας στα συνεργαζόμενα καταστήματα από την KRAFT Paints.

Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, λαμβάνοντας υπόψη τα επίσημα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας καθώς και την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού στα εμπορικά καταστήματα κατά την άρση των περιοριστικών μέτρων, προχωρά σε ενημέρωση των πελατών της στα σημεία πώλησης των προϊόντων της.

«Μία νέα εποχή αρχίζει με έμπνευση, χρώμα και ασφάλεια», είναι το βασικό μήνυμα της αφίσας που δημιούργησε η ομάδα της KRAFT Paints και έχει ήδη τοποθετηθεί σε συνεργαζόμενα σημεία πώλησης. Σκοπός της ενέργειας  είναι η σωστή καθοδήγηση των πελατών, με απλά βήματα, όταν εισέρχονται και εξέρχονται από το κατάστημα που επισκέπτονται ώστε να παραμείνουν όλοι ασφαλείς.

Επιπλέον, δημιούργησε ειδικό αυτοκόλλητο δαπέδου για τη σήμανση αποστάσεων εντός των συνεργαζόμενων καταστημάτων, που τοποθετείται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νομοθετικές διατάξεις, και καθοδηγεί τους πελάτες σχετικά με το που πρέπει να στέκονται κατά την αναμονή τους στα ταμεία, ώστε να διατηρούν ασφαλή απόσταση μεταξύ τους.

Για την KRAFT Paints προτεραιότητα είναι ο πελάτης και γιΆ αυτό φροντίζει καθημερινά δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προϊόντα με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την καινοτομία και την άριστη εξυπηρέτηση. Σε αυτήν τη νέα περίοδο, είναι δίπλα μας με σεβασμό και υπευθυνότητα για να μπορούμε να απολαμβάνουμε έναν ευχάριστο και ασφαλή κόσμο Χρωμάτων, όπου βρισκόμαστε.