Το Cerberus FIT της SIEMENS

Μέγιστη ασφάλεια από φωτιά

Διαβάστηκε από 1868 αναγνώστες -

Μεγιστοποίηση της ασφάλειας από φωτιά στις μικρές εφαρμογές - με το Cerberus FIT της SIEMENS

 
Αποτελεσματική ενίσχυση της πυρασφάλειας με μία απλή και ευέλικτη λύση πυρανίχνευσης από την SIEMENS

Εξασφαλίστε την ασφάλεια των ανθρώπων και των εγκαταστάσεων σε μικρές και μεσαίες εφαρμογές με το διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα 1-βρόχου από την σειρά Cerberus FIT. Στο κέντρο κάθε συστήματος είναι ο πίνακας ελέγχου, ο οποίος διαθέτει απλό και έξυπνο, για το χρήστη, περιβάλλον εργασίας με φωτεινές ενδείξεις, εικονίδια, εύκολη οθόνη ανάγνωσης και μενού στα Ελληνικά.

Στον πίνακα μπορούν να συνδεθούν μέχρι 126 C-NET συσκευές συμπεριλαμβανομένων και των ανιχνευτών ASAtechnology, με αναγνώριση παραπλανητικών φαινομένων και αποτροπή ψευδοσυναγερμών.
Στην ίδια οικογένεια προϊόντων Cerberus FIT, ανήκει και το συμβατικό σύστημα πυρανίχνευσης Siemens. Η σειρά προϊόντων πυρασφάλειας από τη Siemens περι- λαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για γρήγορη και αξιόπιστη ανίχνευση φωτιάς, έγκαιρο συναγερμό και έξυπνη εκκένωση χώρου. Η εγκατάσταση, η θέση σε λειτουργία και η συντήρηση για το Cerberus FIT γίνεται με συμπληρωματικό πρόγραμμα - χωρίς να απαιτούνται έξτρα εργαλεία λογισμικού. Επιπλέον, το σύστημα πυρανίχνευσης είναι σύμφωνο με τα τελευταία πρότυπα και προδιαγραφές.

Εμπιστοσύνη στη γνωστή, αποδεδειγμένη ποιότητα από τη Siemens και ενίσχυση ασφάλειας από το Cerberus FIT.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ