Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της KOSTAL

2.060 επισκέψεις στο άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης της νέας σειράς Φ/Β αντι-στροφέων της KOSTAL την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα, εκπροσωπώντας επιχειρήσεις από όλη τη βόρεια Ελλάδα. Η παρουσίαση έγινε με τη στήριξη των συνεργατών της, τις εταιρίες KrannichSolar, NanoDomi, Καυκάς και AlumilSolar.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον διευθυντή της KOSTAL στην Ελλάδα κ. Κώστα Φλώρο, ο οποίος καλωσόρισε του παρευρισκόμενους και έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση της αγοράς των φωτοβολταϊκών, ενώ στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Χατζηχριστοφής παρουσίασε και ανέδειξε τα σημεία υπεροχής της νέα σειράς υβριδικών, μονοφασικών και τριφασικών αντιστροφέωνPlenticorePlus και PIKOMPPlus, τη νέα σειρά PIKOIQ, καθώς και τον νέο αντιστροφέα για μεγάλα έργα, PIKO36EPC.  Στο τέλος της παρουσίασης δόθηκε αρκετός χρόνος ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και ακολούθησε cocktailparty όπου η κουβέντα συνεχίστηκε σε πιο χαλαρούς τόνους με τη συνοδεία ποτών και catering.
 
Οι επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις της KOSTAL θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς και στη Λεμεσό στις 4 Ιουλίου στο Carobmill.