Η εταιρεία CALORIA ΑΒΕΕ έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου RIELLO που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του κλάδου σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία CALORIA ΑΒΕΕ έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου RIELLO που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του κλάδου σε όλο τον κόσμο.

Η Caloria προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για κάθε ανάγκη θέρμανσης

2.451 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία CALORIA ΑΒΕΕ έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου RIELLO. Θα βρείτε τα πάντα για λέβητες, αντλίες θερμότητας και καυστήρες!

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ
ARISTON

Η εταιρεία CALORIA ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1960 από τους μηχανολόγους Ευθύμιο Αναγνωστόπουλο και Ιωάννη Παπαδημητρίου, οι οποίοι ανέλαβαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου RIELLO, με έτος ίδρυσης το 1910, που σήμερα βρίσκεται στη κορυφή αυτού του κλάδου σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα εργοστάσια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Kοινοποίησέ το »

Ο άνθρωπος και το περιβάλλον στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Caloria

Με 60 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά και έναν πολύ μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων, η εταιρεία σήμερα είναι η μακροβιότερη εταιρεία στο χώρο της θέρμανσης. Η Caloria ABEE, έχοντας συσσωρεύσει την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, έχει παγιώσει μία φιλοσοφία που κινείται σε δύο άξονες, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αδιαπραγμάτευτος κανόνας η πλήρης και συνεχής ικανοποίηση των συνεργατών

Η πλήρης και συνεχής ικανοποίηση των συνεργατών της, όπως τους αποκαλεί, και όχι απλά πελατών της, αποτελεί κανόνα αδιαπραγμάτευτο. Δεν είναι τυχαίο ό,τι διαθέτει στο πελατολόγιο της συνεργασίες έως και τρίτης γενιάς. Οι τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, μετουσιώνονται σε διαρκή ενημέρωση στους συνεργάτες της, μέσω της λειτουργικής τεχνικής υποστήριξης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν.

Η σωστή διαχείριση ρύπων προς το περιβάλλον και η οικονομία καυσίμων είναι κανόνας για τη Caloria και υποστηρίζεται πάντα από τον οίκο Riello, μια εταιρεία που είναι συνώνυμη με την έρευνα, την υψηλή τεχνολογία, την αξιοπιστία των προϊόντων της και τη ποιότητα.



Η πρωτιά στους λέβητες φυσικού αερίου

Η CALORIA διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα εργοστάσια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των οποίων διεξάγονται αναλυτικά σεμινάρια προς όλους τους ενδιαφερόμενους τεχνίτες. Η αγορά, εκτιμώντας σωστά τη διαδρομή της εταιρείας συνολικά, τη κατατάσσει στις πρώτες θέσεις του κλάδου πανελλαδικά. Επιπροσθέτως, στην αγορά των επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου στην Ελλάδα η πρώτη εγκατεστημένη συσκευή φέρει το όνομα RIELLO.

H εταιρεία θεωρεί ό,τι η πρωτιά αυτή είναι συμβολική για εκείνη και αποτελεί πρόκληση για τη μελλοντική της ανάπτυξη στους επίτοιχους λέβητες αερίου.

Η πιστοποίηση της Caloria διασφαλίζει την ποιότητα και τις διαδικασίες

Επιπλέον, η CALORIA είναι πιστοποιημένη από το 2001, σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001/2008, το οποίο εξασφαλίζει τον έλεγχο και τη τήρηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.



Τα προϊόντα της Caloria με μια ματιά

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε επίτοιχους λέβητες αερίου, φυσικού αερίου και υγραερίου, όπως τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης αερίου, λέβητες συμπύκνωσης σε συστοιχία, επίτοιχους ταχυθερμαντήρες αερίου. Θα βρείτε επίσης αντλίες θερμότητας, καυστήρες φυσικού αερίου και υγραερίου, πετρελαίου, μεικτής καύσης, μαζούτ, αλλά και ειδικών και βιομηχανικών εφαρμογών.

Επίσης, θα βρείτε και το RiCLOUD Wi-Fi, την εύκολη και έξυπνη λύση του Οίκου Riello για τον άνετο χειρισμό του κλίματος άνεσης του σπιτιού σας από απόσταση. Μέσα από την εφαρμογή App RiCLOUD, μπορείτε να διαχειριστείτε το κλίμα του σπιτιού σας ή να ελέγξετε το λέβητά σας* εύκολα και άμεσα. Ο RiCLOUD εξοικονομεί έως και 30% της ετήσιας κατανάλωσης θέρμανσης, σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό θερμοστάτη!

Διαβάστε περισσότερα για τη Caloria εδώ

CALORIA ΑΒΕΕ
Ηφαίστου 57 19441 Κορωπί
210 6628068
[email protected]
www.caloria.eu
 
 

Kοινοποίησέ το »

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)
ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
CLIMATISM