Διανομή ινβέρτερ φωτοβολταϊκών KACO από την Olympic Engineering& Consulting

2.127 επισκέψεις στο άρθρο

H Olympic Engineering & Consulting συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων και επεκτείνει τη γκάμα των αντιστροφέων που προσφέρει. Πλέον διανέμει στην ελληνική αγορά και τα ινβέρτερς της KACOnewenergy.

Τα ινβέρτερς KACO, καλύπτουν κάθε εφαρμογή φωτοβολταϊκών, σε κατοικίες και επιχειρήσεις, τόσο για φωτοβολταϊκά netmetering(ενεργειακού συμψηφισμού), για φωτοβολταϊκά μέχρι 10kW για πώληση ενέργειας, όσο και για φωτοβολταϊκά πάρκα.

Οι αντιστροφείς KACO κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της KacoNew Energy στη Γερμανία (made in Germany)με έμφαση στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την υψηλή απόδοση.

Τα ινβέρτερς Kaco πλέον διατίθενται με δωρεάν τηλεμετρία και portal παρακολούθησης μέσω ίντερνετ. Η εργοστασιακή εγγύηση διαρκεί 5 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης στα 10, 15 και 20 χρόνια.

Η γκάμα της  KACO είναι μεγάλη και ξεκινάει από 3kW ινβέρτερ για μικρά έργα, και φτάνει μέχρι και τα 2+ ΜW με κεντρικά ινβέρτερ για μεγάλες εγκαταστάσεις.  Τα ινβέρτερ KACO είναι εύκολα στην εγκατάσταση και διευκολύνουν τον σχεδιασμό του φωτοβολταϊκού συστήματος με τα  2 MPPT, που θα βρούμε ακόμα και στα μικρά μοντέλα των 3kW.

H Olympic Engineering & Consulting είναι επίσημος συνεργάτης της KACO New Energy στην Ελλάδα και διαθέτουμε ινβέρτερς σε στοκ σε ανταγωνιστικές τιμές.
Επικοινωνήστε μαζί τους, για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Σιδηροκαστρίτης Ζώης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός  ΕΜΠ
www.oleng.eu