Climatherm Energy 2020

1.904 επισκέψεις στο άρθρο

Βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν την επερχόμενη διεξαγωγή της εορταστικής διεθνούς έκθεσης “Climatherm - Energy 2020”

Βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν την επερχόμενη διεξαγωγή της εορταστικής διεθνούς έκθεσης “Climatherm - Energy 2020” με τις πρώτες συμμετοχές παλαιών και νέων εταιριών να έχουν ξεκινήσει δυναμικά, αμέσως μετά την πρώτη ανακοίνωση διεξαγωγής της, και οι οποίες συνεχίζουν να αυξάνονται σημαντικά.

Είναι εμφανές, πως το μεγάλο ενδιαφέρον νέων εταιρειών που δεν έχουν ήδη συμμετάσχει στην έκθεση και επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον θεσμό που τόσα χρόνια διεξάγεται με επιτυχία, εκδηλώνει την αναγνώριση της μεγάλης επιρροής της διεθνούς έκθεσης “Climatherm Energy” στην κλαδική αγορά αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Η 30 χρόνων εμπειρία της συγκεκριμένης κλαδικής έκθεσης, τελεί, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και έχοντας την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου, αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη, εξειδικευμένη, κλαδική έκθεση στην Ελλάδα.

Στόχος της Project είναι, όπως πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της διεθνούς έκθεσης “Climatherm - Energy”, με συμμετοχές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, σε Ελλάδα και εξωτερικό και φυσικά η δυνατότητα δημιουργίας νέων συνεργιών και συνεργασιών μεταξύ εκθετών και επισκεπτών. Αυτό επιτυγχάνεται με την οργάνωση παρουσιάσεων, ημερίδων και σεμιναρίων όλων των νεότερων και καινοτόμων τεχνολογιών κάθε τομέα, τη σωστή διαφήμιση, αλλά και τη στοχευόμενη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και η συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2020” είναι σημαντική, γιορτάζοντας μαζί μας τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο [email protected]